I kolo: Danilović – Baindl 6:3, 6:2

Srpska teniserka Olga Danilović igra meč prvog kola na Rolan Garosu.

Dobro došli
Na ovom lajv blogu ćemo pratiti dva dešavanja sa meča Olge Danilović i Ukrajinke Baindl.
Pobeda Olge Danilović
Pobeda srpske teniserke nad Ukrajinkom Baindl. I ovaj poslednji gem je Olga dobila bez većih problema i tako se plasirala u drugo kolo Rolan Garosa, čime je izjednačila svoj najbolji rezultat na ovom Gren slemu.
Olga na korak od pobede
Deluje da je Olga Danilović prelomila meč u prošlom gamu. Ukrajinka se potpuno ugasila u ovom gemu, srpska teniserka je došla do novog brejka posle kojeg je došla na gem od plasmana u drugo kolo Rolan Garosa.
Bitan gem za Olgu
Jedan čudan gem koji je čak 14 minuta, ali je najbitnije da ga je dobila Olga Danilović koja je tako potvrdila brejk koji je napravila u prošlom gemu. Kažem čudan jer je srpska teniserka iskorstila čak osmu gem loptu. Nikako nije mogla da završi ranije gem, jer je napravila čak četiri neiznuđene greške uz jednu duplu servis grešku kada je imala priliku da završi gem. Sa druge strane Olga je u ovom gemu upisala i šest vinera koji su joj pomogli da dođe do četvrtog gema u drugom setu.

Foto: MT/B92.net
Novi brejk
Treći gem zaredom kako neka teniserka pravi brejk. Dobro je pa jeo to sada opet uradila Olga Danilović. Delovalo je da će srpska teniserka uprskati ovaj gem, jer je na drugoj brejk lopti napravila neiznuđenu grešku, ali posle druge usledila je i treća brejk šansa koji je srećom Olga uspela da iskoristi i sada opet ima prednost u drugom setu.
Vraća brejk Baindl
Loš gem Olge Danilović osvojila je samo jedan poen na svoj servis, i momentalno se vraća u ovaj drugi set Katerina.
Brejk
Evo ga brejk Olge Danilović i u drugom setu. Opet je sjajno funkcionisao forhend u ovom gemu, a Olga je na 55 odsto dobijenih poena na drugi servis.
Najduži gem
Tek petu gem loptu je iskoristila Olga Danilović, ali ono što je bitno jeste da Ukrajinka nije imala nijednu brejk loptu, Danilović uzima gem i sada je 1:1 u drugom setu.
Stefan Savić bodri Olgu

Foto: B92.net

MT/B92.net

MT/B92.net
Set za Danilović
Osvaja Olga Danilović prvi set posle nešto više od pola sata igre, poslednji gem u prvom setu je dobila bez izgubljenog poena.
Brejk u pravom trenutku
Taman kada je trebalo proradio je forhend Olge Danilović koji joj je pomogao da dođe do brejka, koji je dovodi na samo gem od osvajanja prvog seta.
Problem
Šta se dešava sa Olgom Danilović, posle sjajnog starta i vođstva od 4:0, sada je izgubila još jedan gem na svoj servis, opet su problem neiznuđene greške, čak dve ih je napravila srpska teniserka u ovom gemu, i Ukrajinka Baindl ima priliku da se upotpunosti vrati u prvi set.
Novi gem
Posle prvog usledio je i drugi gem za Ukrajinku. Samo jedan poen je uspela da osvoji Olga na servis svoje rivalke.
Vraća se Ukrajinka
Samo je jedan poen osvojila Olga u ovom gemu, vraća jedan brejk Baindl. Dve neiznuđene greške je napravila Danilović, što je olakšalo posalo Ukrajinki u ovom gemu.
Novi brejk
Perfektna je Olga Danilović na startu meča, sada je sitgla do novog brejka, koji je dovodi na korak od osvajanja prvog seta.

MT/B92.net
Spašene brejk lopte
Sve brejk lopte je spasila Olga Danilović i na prvoj pauzi ima prednost od 3:0.
Brejk Danilović
Na startu meča Olga Danilović pravi brejk i vodi sa 2:0 u prvom setu posle samo šest minuta igre.
Žreb
Prva na meču će servirati Olga Danilović.
     
  SET GEM
Danilović 2 0
Baindl 0 0

Možda vas zanima

Podeli: