IV dan: Bez Srba u singlu, igraju Nadal, Tim, Zverev, Vilijams

Četvrti dan Rolan Garosa ujedno je i prvi dan drugog kola Otvorenog prvenstva Francuske.

Izvor: PT

Sreda, 30.09.2020.

09:50

IV dan: Bez Srba u singlu, igraju Nadal, Tim, Zverev, Vilijams
Photo by Julian Finney/Getty Images

U singlu naša zemlja nema nijednog predstavnika u sredu, ali to ne znači da na terenima Frenč opena neće biti srpskih tenisera.

Nikola Ćaćić i Dušan Lajović oko 12.30 igraju protiv De Minora i Rida u prvom kolu dubl žreba i favoriti su da se plasiraju u naredno kolo.

Pored njih dvojice, u ženskom delu Nina Stojanović zajedno sa Žin Belen Teihmen sastaje se sa Fernandes i Peri. Srpska i švajcarska tenisera imaju prednost i trebalo bi očekivati plasman dalje.

Kada je reč o singlu, na programu su dueli između Soka i Tima, Vavrinke i Kepfera, Mekdonalda i Nadala, Zvereva i Erbera...

Verovatno najzanimljiviji biće između Vavrinke i Kepfera, s obzirom da je Nemac igrao odlično u Rimu u kojem je uspeo da oduzme set Novaku Đokoviću.

Nadal, Tim, Zverev i ostali nosioci ne bi trebalo da imaju više problema.

U ženskom delu žreba očekuju nas neizvesniji dueli. Nekadašnja finalistikinja Rolan Garosa Sara Erani igra protiv osme teniserke sveta Kiki Bertens, Gavrilova se sastaje sa Bušar, Pera sa Anisimovom, a od 12.30 na teren bi trebalo i Serena Vilijams.

Amerikanku čeka težak duel protiv četvrtfinalistkinje US Opena Cvetane Pironkove.

Kasnije u toku dana na teren izlaze i Elis Mertens, Simona Halep, Koko Gof...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: