Boston posle drame savladao Orlando, Vučevićevih 26 poena

Košarkaši Boston Seltiksa su rezultatom 122:119 pobedili Orlando Medžik posle produžetka.

Izvor: SN

Ponedeljak, 10.08.2020.

09:45

Boston posle drame savladao Orlando, Vučevićevih 26 poena
Photo by Kim Klement-Pool/Getty Images

Boston je bio veliki favorit pred utakmicu sa Orlandom, ali su se propisno namučili kako bi ih savladali.

Posle prve odigrane četvrtine, košarkaši Orlanda imali su pola koša prednosti i to je potpuno iznenadilo Boston, koji nije imao odgovor na kombinaciju igre u reketu i šuta za tri poena.

Lejkersi imaju tri poraza u nizu, ali i dalje drže prvo mesto na NBA Zapadu. Večeras (03.00) ih očekuje duel s Jokićevim Denverom i novi poraz bi mogao ozbiljno da ih uzdrma. Kvota na Lejkerse je 1,50, a na Denver 2,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Meč El Ej Lejkers - Denver Nagets. Uspeo je Boston da se vrati do poluvremena i da u svlačionicu ode sa 55:51, a Džejson Tejtum je "proradio" tek u drugom poluvremenu, pa su njegovi poeni u trećoj deonici bili ključni da se zaustavi nalet Orlanda.

Fulc i Vučević su davali sve od sebe da pomognu Medžiku da se odvoji, ali Tejtum nije dao, a imao je i pomoć Breda Vonamejkera, kao i Džejlena Brauna. Ipak, bivši student Djuka je posle Vučevićevih poena za 112:107 pogodio dvojku i trojku i odveo meč u produžetke.

Tamo su Seltiksi bili bollji sa 10:7 i zasluženo posle dramatične završnice odneli sa sobom pobedu. Najefikasniji je bio Gordon Hejvard sa 31 poenom, 9 skokova i 5 asistencija. Dva manje je imao Tejtum uz takođe 9 skokova i 6 asistencija, a Džejlen Braun je imao 19 poena i 12 asistencija.

Nikola Vučević je predvodio Orlando sa 26 poena, a ispratili su ga Terens Ros sa 18, Markel Fulc sa 16, 10 asistencija i 6 skokova, dok je Geri Klark imao 15 poena i 7 skokova.
Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: