Jokić nasamario Džejmsa, Ol-star završio bez ijedne asistencije VIDEO

Nikola Jokić debitovao je na Ol-star igrajući za Tim Janis, ali nije ostavio značajan utisak.

Izvor: LN

Ponedeljak, 18.02.2019.

05:00

Jokić nasamario Džejmsa, Ol-star završio bez ijedne asistencije VIDEO
Photo by Streeter Lecka/Getty Images

Jokić je po prvi put igrao na Ol-star utakmici i bio prvi Srbin koji je imao tu privilegiju još od Peđe Stojakovića 2004. godine u dresu Sakramento Kingsa.

Srpski centar je na terenu proveo samo 13 minuta, maltene igrajući samo u prvom poluvremenu, a za to vreme upisao šest poena (3/4 iz igre), devet skokova, te po jednu izgubljenu loptu i faul.

Zanimljivo je da Nikola nije imao nijednu jedinu asistenciju, nešto po čemu je postao poznat u NBA ligi i što mu je bio prioritet tokom Ol-star nastupa. Najzanimljiviji trenutak za Jokića na Ol-staru dogodio se tokom prvog poluvremena, kada je nasamario Džejmsa i "gađao" ga loptom dok je Amerikanac bio u autu.

Lebronu se to nije svidelo, a Nikola je izazvao smeh što na terenu, što na društvenim mrežama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

55 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: