Ponedeljak, 18.02.2019.

05:00

Jokić nasamario Džejmsa, Ol-star završio bez ijedne asistencije VIDEO

Nikola Jokić debitovao je na Ol-star igrajući za Tim Janis, ali nije ostavio značajan utisak.

Izvor: LN

Jokiæ nasamario Džejmsa, Ol-star završio bez ijedne asistencije VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

55 Komentari

Sortiraj po:

Dg

pre 5 godina

Dosadan mec, ispostavlja se da je dovoljno samo pucati trojke. Nema odbrane, ali to je razumljivo jer je mec revijalan, ali ipak jako dosadan. Tim Janis je izgubio samo zato sto je Kari imao seriju promasaja i sebicnih poteza u cetvrtoj cetvrtini, ali ceo mec se svodio na trojke i Atekumbina zakucavanja. Igraci potpuno nepokretni u odbrani i prakticno kada neko primi loptu, protivnik ga prosto "pusti" da izvede neki potez (trojku/zakucavanje). Ceo mec je imao mozda 5 faulova sto sve govori.

Mec jeste revijalan ali je jako razocaravajuc jer se vidi da je igracima dosadno i da nikome ni nije do pobede i borbe, vec samo da odrade taj mec.

bmiles

pre 5 godina

Prvo ova utakmica je revijalnog karaktera u kojoj je Lebron tim pokazao da je sut za 3 poena sada primaran u kosarci!Izvezti preko 70 pokusaja je vrh,u kojem se eto pokazalo da Lilard,Harden,Durant,Tompson,Lenard i Lebron cine to bolje.
Janisov tim vise se oslonio na igru centara i zakucavanja,gde smo videli zaista mnogo atraktivnih a onaj Janisov nakon asistencije Karija je poneo oreol najboljeg poteza na utakmici!Sto se naseg Jokica tice iako smo ocekivali mnogo vise nije ostavio los utisak u svom prvom nastupu pogotovo sto nadimak djoker je opravdao upravo u onoj situaciji sa Lebronom.Imao je tri pokusaja asistencije ali nazalost saigraci nisu pogodili,uz to da ga je Vestbruk naterao da zakuca sto je izmamilo odusevljenje kod doticnog!Cini mi se da je Meloun bolje rasporedio petorke na parketu od svog imenjaka sa druge strane.Kad imate raspolozene sutere narocito poput zasluzenog MVP u liku Kevina Duranta(31 poen) a utisak je da je igrao najozbiljnije i najkorisnije normalno je da je Lebronov tim pobedio.Janis koji se istinski trudio od pocetka da obezbedi svom timu pobedu "izgoreo" je u nepotrebnim sutiranjem za 3 poena time umanjivsi svoje sanse i svog tima za pobedu!Sve u svemu dobra zabava,gde utisak za umetnicko ostvarenje ide u korist Janisovog tima upravo zbog vragolija Karija,pa nama navijacima tima u kojem je igrao nas Jokic sluzi kao uteha!

Ivan

pre 5 godina

Kakav je naduvenko onaj Lebron to je strasno… Ne smes ti sa njim da se sprdas, on je sada ozbiljan preduzetnik, ne samo sportista...

Smeh

pre 5 godina

Kakva je ono sprdnja od, nazovi, košarke. Sledeće godine samo neka zovu najbolje trojkase. Ne treba niko drugi. Pa neka odapnu preko 100 trojki. Nigde lepog poteza, akcije, driblinga. Šta napraviše od All Star-a. Blago onim budalama što platiše silne pare da gledaju zvezde kako se takmiče ko će više šutirati za 3 poena.

adams

pre 5 godina

Drugi bi se nasmejao jer je to sve zezanje a Lebron tipicno geto ozbiljan... pa to je sala kao i cela ta utakmica. Jordan bi se pokidao od smeha. Lebron je jednostavno dosadan pa i da je najbolji totalno nezanimljiv lik pun sebe.
(mile, 18. februar 2019 09:15)

Da je pokušao da se mangupira sa Jordanom, ovaj bi sledeći napad zakucao preko njega da bi se u narednih 50 g. taj snimak vrtio svaki put kad neko pomene reč košarka!

lucc

pre 5 godina

Svi imamo po malo dilemu da li je ovaj Nikolin potez "smekerski ili dziberski". Nema tu dileme ovo je smekerski potez parExellance za ovakvu utakmicu. King se bori za loptu gine, a Nikola mu daje u autu tipa evo ti je sta se cimas

Bodibond

pre 5 godina

Srecan Rodjendan najboljem svih vremena MJ
(petarczv, 18. februar 2019 13:06)

@PetarFMP

Zakasnio si, juce je Dzordanu bio rodjus.

majstor

pre 5 godina

Naravno da nije imao asistenciju kada mu niko nije davao loptu a ostali besomucno sutirali kako predju centar. Dirk je to iskusno odradio...znao je koliko ce da igra...svaki put kad je dobio loptu sutnuo i cao. Ali drago mi je sto je "nasamario" Dzejmsa kome se uopste nije svidelo

marinija

pre 5 godina

Haha, meni je ovo skroz ok potez...vise basketaski, ko igra zna,ali pre svega inteligentan. A ovom sto nije svejedno, to je njegov problem.

bl

pre 5 godina

prvi put u zivotu gledam all star utakmciu i znao sam kakva je ali kada sam vidjeo Jokica neka me sreca obuzela ne mogu vam opisati.

Igracki je Janisov tim bio odlican do 3 cetvrtike Lb tim sutao 70 trica- janisov 50 i nesto sitno...

Curry je jedini igrac koji je pokazao vjestinju baratanja i uradio nesto... znaci lik je imao 3 asistencije aj zdravo dok kod Lb sem allyup LB Za Vejda i obrnuto i to je to..

A ove levate sto govore da nije nista pokazao nemaju pojma on je All star igrac on ni u svom timu nesuta 3 nasilu svi ovi igraci sto su sutali 3 nasiluto manje vise rade tako i u svojim timovima..

znate li sto LB nije igrao previse do 4 cetvrtine?

pravio tim za sledecu sezonu na klupi...

i jos da pohvalim KAT koji je nesto i zakucao i uradio lijepo da se vidi..

anbeast

pre 5 godina

@(aaa, 18. februar 2019 06:18)
Sts taj Lebron i svaki drugi mladic koji jurca za loptom (kojom god) ima da bude pun sebe i da glumi neki ponos, da trazi "respect" i statijaznam? Oni su samo preplaceni zabavljaci i treba da budu srecni sto su milioneri. Da ne budem pogresno shvacen, potreban je veliki rad, veliki talenat, veliko licno odricanje da bi se stiglo do njihovog uspeha, ali u danasnjem svetu je znacaj i velicina kojekakvih zabavljaca i klovnova (tzv. Celebrities) prevelika. I oni sami, mucenici, izgubili kompas pa traze " Respect". Igraj tu igru, decace, zabavljaj se i uzivaj...

Žak

pre 5 godina

Jokara se danas nije ni pojavio na parketu.
(RR, 18. februar 2019 05:39)
Ti si dominirao, ili si još jedan iskompleksirani lik što nije uradio ništa u životu?

elim

pre 5 godina

Ovako treba da izgleda Olstar mec.
Zeza, sala, prodavanje fora nekih, a nee besomucno nabijanje statistike i ostale stvari koje gledamo ionako na utakmicama..
Da se sale, da ne kazem sprdaju i pokazu ono sto na utakmicama ne moze da se vidi, npr onaj mega potez Karija i Janisa, ono je totalno nesto van pameti.
Mnogo mi se vise dopao taj Janisov tim.
I janis i kari su po meni mnogo vise interesantni od LBJ.
On djeluje bas nekako odbojno, uostalom to se sad vidi i u Lejkersima i ovo sve sa AD..

mich

pre 5 godina

Pa "debeljko" nije mogao da stigne do pola terena, a napad je vec bio zavrsen...vratili ga ovi na fabricko podesavanje da vidi gde mu je mesto, a vi ga poredite sa Dzabarom, Viltom i Dzordanom...ne palite se vise na statistiku i odmorite nas malo od Jokica...

zemunski kej

pre 5 godina

Nesto se ne primaju nasi balkanski fazoni u USA . Lebron je bio u cudu sta ovaj izvodi? Nije mu se cini se ni dopala Jokiceva sala. Kazu da je ovo posle super bowla najgledaniji sportski prenos u godini u svetu. Meni se nije dopalo,jedino su mi sutiranje trojki interesantno.

nepristojni deo

pre 5 godina

LeBron je najbolji kosarkas danasnjice, trostruki NBA sampion, olimpijski sampion,svetska superzvezda i onda ti kazes kako on ima neke komplekse!? Od koga, od Jokica? Od tebe? 
Ili ima “komplekse” jer ne dozvoljava da neki balavac koji mu nije do kolena preko njega stice popularnost i glupira se?
(aaa, 18. februar 2019 06:18)

Šta si se primio?! Revijalna utakmica. Zezanje. Šou. Jokić i nekolicina drugih su to shvatili i tako igrali, dok su se drugi davili u svom egu. Taj "balavac" prodaje fore celoj ligi pa što ne bi i kralju. Većina gledalaca će radije gledati takvu šalu nego besomučno ispucavanje ili nabijanje statistike.

Pocetnik

pre 5 godina

Kao novajlija nije se pokazao ni igrački ni sportski. Pokušaj izmotavanja sa verovatno najboljim košarkašem na planeti možda nam pokazuje i smer u kom će se odvijati njegova karijera. Mislim da nije opravdao poziv na ovu utakmicu.

neko_iz_mase

pre 5 godina

LeBron u fazonu da mu uzme loptu po svaku cijenu, kao da nije all star meč, nego finale play off-a. Nikola ispao džentlmen:"Evo ti loptu ako je toliko želiš." Koji kralj, mislim da je Jokić jedan od najinteligentnijih igrača lige, košarkaški najinteligentnijih.

Stojke

pre 5 godina

Da je bio Durent u autu,mozda ne bi dosudili da je aut.
(Miris kafe, 18. februar 2019 05:16)

Durant da je otisao na tribine ne bi mu sudili.
Salu na stranu LBJ uopste nema toliko lufta kod sudija kao neki koji daleko manje doprinesu. Nisam neki LBJa, ali sto je pravo pravo je.
Durant je poseban slucaj, covek igra nesto izmedju rukometa i kosarke i sve mu se pusta. Ima ih jos par takvih ali on je najgori primer. Ne znam za sigurno i mrzi me da proveravam ali bi se kladio da sve to zavisi od sponzorskih ugovora i kolio para donose marketingom.
A ovaj Nikolin potez nisam jos nacisto da li je smekerski ili dziberski.

maconii

pre 5 godina

jokic je nesto posebno u nba...poseban stil igre i neverovatna inteligencija...ova utakmica je zabava i ovo je bio smekerski potez,ali s obzirom da je lebron ciljano sastavljao svoj tim superstarova kojima istice ugovor sve je jasno

roki

pre 5 godina

ova utakmica je kod njih zabava ali je zato kod nas od velike važnosti za ekonomski rast Srbije i bolji standard građana.. previše palamudimo

11080

pre 5 godina

Lebron sitna dusa, Dzordan je na ovakve zezancije uvek imao neki smekerski odgovor i nikad se nije ljutio. Zato je i GOAT, a ne samo zbog toga sto je neuporedivo bolji igrac od Lebrona, atletski nadmocniji, pametniji i snalazljiviji u igri, precizniji itd. Lebron se afirmisao samo zbog nepostojecih odbrana u danasnjoj NBA i sto se licne na.njemu dosudjuju i kad mu povetarac zamrsi kosu, dok su Dzordana ubijali od batina.

mile

pre 5 godina

Drugi bi se nasmejao jer je to sve zezanje a Lebron tipicno geto ozbiljan... pa to je sala kao i cela ta utakmica. Jordan bi se pokidao od smeha. Lebron je jednostavno dosadan pa i da je najbolji totalno nezanimljiv lik pun sebe.

nikolabg

pre 5 godina

Napravili su i tek će ovo biti teška revija.Svi bi mi voleli kad bi prštalo i igrala se ozbiljno odbrana.To bi bili vrhunski mečevi, ali donekle razumeš, igraju svaki drugi dan zaslužuju odmor i da igraju ovako za svoju dušu. To su uvideli i navijači pa lepo zavalinski na tribinama klopa, pićence i uživaj.
A Dzoker će tek imati svojih 5 minuta na ol staru da pokaže sve svoje ludorije kad odu ovi poslednji "penzosi" legende i ovi ostali matorci , kad posle par godina iskustva i dobije tretman od svih kako zaslužuje i bude na samom vrhu.

Sestokorak sa duplom za zamotati

pre 5 godina

Le Bron gubi autoritet.
Da se ovo dogodilo pre par godina, sudije bi ga pustile da uzme loptu i useta se u teren kao da nista nije bilo.

nikola

pre 5 godina

Momak sa nepune 23 na all star mecu.Bravo,I nastavi da zivis svoj san.A to koliko si tu igrao I koliko koseva dao je nebitno,to je revijalna utakmica I show bizz

WillyWonka

pre 5 godina

Ma sve super, kao da je važan učinak na ovoj utakmici. Važno je biti dio toga, zezati se i to je to.
Jedino je mogao zakucati onu kontru, malo me već nervira što neće da je rokne, pa All Star je, pobogu.

Vorć

pre 5 godina

Nemoguće da je naš Jolo nije imao asist. Kako kad je on bolji od Džordana i Stoktona.

Proverite to još jednom, krupan dečko beo, ako ne možete ni tako da ga prepoznate, pogledajte ko ne igra za reprezentaciju i naći ćete ga.

YYZ

pre 5 godina

Maloun lisac celo vreme kad je Jokic bio u igri igrao small ball zato sto zna da na all staru niko ne igra na postu, a sa druge strane Jokic je naksporiji igrac u odbrabni i tako su im dali nekoliko trojki u trecoj cetvrtini, zato je tako malo igrao i trener ovaj Milwokija sto je video kako ga razvlace u odbrani...
(Marko, 18. februar 2019 05:33)

Brte, ne izazivaj tecnu stolicu ovako sabajle.

PEPEROGLU

pre 5 godina

Koje cimanje i svadja u narodu da ga pošalješ na ovo sranje, ovo je anti košarka u svom najskupljem obliku, serem im se u nba. Barsa Real je već bila košarka.

aaa

pre 5 godina

@Diu, Liu i Sadriu
LeBron je najbolji kosarkas danasnjice, trostruki NBA sampion, olimpijski sampion,svetska superzvezda i onda ti kazes kako on ima neke komplekse!? Od koga, od Jokica? Od tebe?
Ili ima “komplekse” jer ne dozvoljava da neki balavac koji mu nije do kolena preko njega stice popularnost i glupira se?

Milan

pre 5 godina

Ja sam ovako nekako i zamišljao njegov prvi all star nastup, par koševa, skokova i to je to. Imao je nesreću da bude sa Vestbrukom na parketu koji kao da je postao ovisnik o tripl dabl pa je par Nikolinih pasova za lagano polaganje prosledio drugima za šut ne bi li se njemu upisala asistencija:)
Dečko je neviđeni kompleks.

drsmrt

pre 5 godina

od kad pogodi lebrona ne udje u igru više ... nije ostavio značajniji utisak lol... pa kako da ostavi? kad on doda loptu ili westbrick udari trojku i naravno promaši ili doda nekom da bi on skupio koju asistenciju...

Marko

pre 5 godina

Maloun lisac celo vreme kad je Jokic bio u igri igrao small ball zato sto zna da na all staru niko ne igra na postu, a sa druge strane Jokic je naksporiji igrac u odbrabni i tako su im dali nekoliko trojki u trecoj cetvrtini, zato je tako malo igrao i trener ovaj Milwokija sto je video kako ga razvlace u odbrani...

Milan

pre 5 godina

Ja sam ovako nekako i zamišljao njegov prvi all star nastup, par koševa, skokova i to je to. Imao je nesreću da bude sa Vestbrukom na parketu koji kao da je postao ovisnik o tripl dabl pa je par Nikolinih pasova za lagano polaganje prosledio drugima za šut ne bi li se njemu upisala asistencija:)
Dečko je neviđeni kompleks.

drsmrt

pre 5 godina

od kad pogodi lebrona ne udje u igru više ... nije ostavio značajniji utisak lol... pa kako da ostavi? kad on doda loptu ili westbrick udari trojku i naravno promaši ili doda nekom da bi on skupio koju asistenciju...

YYZ

pre 5 godina

Maloun lisac celo vreme kad je Jokic bio u igri igrao small ball zato sto zna da na all staru niko ne igra na postu, a sa druge strane Jokic je naksporiji igrac u odbrabni i tako su im dali nekoliko trojki u trecoj cetvrtini, zato je tako malo igrao i trener ovaj Milwokija sto je video kako ga razvlace u odbrani...
(Marko, 18. februar 2019 05:33)

Brte, ne izazivaj tecnu stolicu ovako sabajle.

nikola

pre 5 godina

Momak sa nepune 23 na all star mecu.Bravo,I nastavi da zivis svoj san.A to koliko si tu igrao I koliko koseva dao je nebitno,to je revijalna utakmica I show bizz

nepristojni deo

pre 5 godina

LeBron je najbolji kosarkas danasnjice, trostruki NBA sampion, olimpijski sampion,svetska superzvezda i onda ti kazes kako on ima neke komplekse!? Od koga, od Jokica? Od tebe? 
Ili ima “komplekse” jer ne dozvoljava da neki balavac koji mu nije do kolena preko njega stice popularnost i glupira se?
(aaa, 18. februar 2019 06:18)

Šta si se primio?! Revijalna utakmica. Zezanje. Šou. Jokić i nekolicina drugih su to shvatili i tako igrali, dok su se drugi davili u svom egu. Taj "balavac" prodaje fore celoj ligi pa što ne bi i kralju. Većina gledalaca će radije gledati takvu šalu nego besomučno ispucavanje ili nabijanje statistike.

PEPEROGLU

pre 5 godina

Koje cimanje i svadja u narodu da ga pošalješ na ovo sranje, ovo je anti košarka u svom najskupljem obliku, serem im se u nba. Barsa Real je već bila košarka.

neko_iz_mase

pre 5 godina

LeBron u fazonu da mu uzme loptu po svaku cijenu, kao da nije all star meč, nego finale play off-a. Nikola ispao džentlmen:"Evo ti loptu ako je toliko želiš." Koji kralj, mislim da je Jokić jedan od najinteligentnijih igrača lige, košarkaški najinteligentnijih.

11080

pre 5 godina

Lebron sitna dusa, Dzordan je na ovakve zezancije uvek imao neki smekerski odgovor i nikad se nije ljutio. Zato je i GOAT, a ne samo zbog toga sto je neuporedivo bolji igrac od Lebrona, atletski nadmocniji, pametniji i snalazljiviji u igri, precizniji itd. Lebron se afirmisao samo zbog nepostojecih odbrana u danasnjoj NBA i sto se licne na.njemu dosudjuju i kad mu povetarac zamrsi kosu, dok su Dzordana ubijali od batina.

roki

pre 5 godina

ova utakmica je kod njih zabava ali je zato kod nas od velike važnosti za ekonomski rast Srbije i bolji standard građana.. previše palamudimo

WillyWonka

pre 5 godina

Ma sve super, kao da je važan učinak na ovoj utakmici. Važno je biti dio toga, zezati se i to je to.
Jedino je mogao zakucati onu kontru, malo me već nervira što neće da je rokne, pa All Star je, pobogu.

Sestokorak sa duplom za zamotati

pre 5 godina

Le Bron gubi autoritet.
Da se ovo dogodilo pre par godina, sudije bi ga pustile da uzme loptu i useta se u teren kao da nista nije bilo.

mile

pre 5 godina

Drugi bi se nasmejao jer je to sve zezanje a Lebron tipicno geto ozbiljan... pa to je sala kao i cela ta utakmica. Jordan bi se pokidao od smeha. Lebron je jednostavno dosadan pa i da je najbolji totalno nezanimljiv lik pun sebe.

nikolabg

pre 5 godina

Napravili su i tek će ovo biti teška revija.Svi bi mi voleli kad bi prštalo i igrala se ozbiljno odbrana.To bi bili vrhunski mečevi, ali donekle razumeš, igraju svaki drugi dan zaslužuju odmor i da igraju ovako za svoju dušu. To su uvideli i navijači pa lepo zavalinski na tribinama klopa, pićence i uživaj.
A Dzoker će tek imati svojih 5 minuta na ol staru da pokaže sve svoje ludorije kad odu ovi poslednji "penzosi" legende i ovi ostali matorci , kad posle par godina iskustva i dobije tretman od svih kako zaslužuje i bude na samom vrhu.

maconii

pre 5 godina

jokic je nesto posebno u nba...poseban stil igre i neverovatna inteligencija...ova utakmica je zabava i ovo je bio smekerski potez,ali s obzirom da je lebron ciljano sastavljao svoj tim superstarova kojima istice ugovor sve je jasno

Žak

pre 5 godina

Jokara se danas nije ni pojavio na parketu.
(RR, 18. februar 2019 05:39)
Ti si dominirao, ili si još jedan iskompleksirani lik što nije uradio ništa u životu?

anbeast

pre 5 godina

@(aaa, 18. februar 2019 06:18)
Sts taj Lebron i svaki drugi mladic koji jurca za loptom (kojom god) ima da bude pun sebe i da glumi neki ponos, da trazi "respect" i statijaznam? Oni su samo preplaceni zabavljaci i treba da budu srecni sto su milioneri. Da ne budem pogresno shvacen, potreban je veliki rad, veliki talenat, veliko licno odricanje da bi se stiglo do njihovog uspeha, ali u danasnjem svetu je znacaj i velicina kojekakvih zabavljaca i klovnova (tzv. Celebrities) prevelika. I oni sami, mucenici, izgubili kompas pa traze " Respect". Igraj tu igru, decace, zabavljaj se i uzivaj...

elim

pre 5 godina

Ovako treba da izgleda Olstar mec.
Zeza, sala, prodavanje fora nekih, a nee besomucno nabijanje statistike i ostale stvari koje gledamo ionako na utakmicama..
Da se sale, da ne kazem sprdaju i pokazu ono sto na utakmicama ne moze da se vidi, npr onaj mega potez Karija i Janisa, ono je totalno nesto van pameti.
Mnogo mi se vise dopao taj Janisov tim.
I janis i kari su po meni mnogo vise interesantni od LBJ.
On djeluje bas nekako odbojno, uostalom to se sad vidi i u Lejkersima i ovo sve sa AD..

aaa

pre 5 godina

@Diu, Liu i Sadriu
LeBron je najbolji kosarkas danasnjice, trostruki NBA sampion, olimpijski sampion,svetska superzvezda i onda ti kazes kako on ima neke komplekse!? Od koga, od Jokica? Od tebe?
Ili ima “komplekse” jer ne dozvoljava da neki balavac koji mu nije do kolena preko njega stice popularnost i glupira se?

lucc

pre 5 godina

Svi imamo po malo dilemu da li je ovaj Nikolin potez "smekerski ili dziberski". Nema tu dileme ovo je smekerski potez parExellance za ovakvu utakmicu. King se bori za loptu gine, a Nikola mu daje u autu tipa evo ti je sta se cimas

majstor

pre 5 godina

Naravno da nije imao asistenciju kada mu niko nije davao loptu a ostali besomucno sutirali kako predju centar. Dirk je to iskusno odradio...znao je koliko ce da igra...svaki put kad je dobio loptu sutnuo i cao. Ali drago mi je sto je "nasamario" Dzejmsa kome se uopste nije svidelo

Stojke

pre 5 godina

Da je bio Durent u autu,mozda ne bi dosudili da je aut.
(Miris kafe, 18. februar 2019 05:16)

Durant da je otisao na tribine ne bi mu sudili.
Salu na stranu LBJ uopste nema toliko lufta kod sudija kao neki koji daleko manje doprinesu. Nisam neki LBJa, ali sto je pravo pravo je.
Durant je poseban slucaj, covek igra nesto izmedju rukometa i kosarke i sve mu se pusta. Ima ih jos par takvih ali on je najgori primer. Ne znam za sigurno i mrzi me da proveravam ali bi se kladio da sve to zavisi od sponzorskih ugovora i kolio para donose marketingom.
A ovaj Nikolin potez nisam jos nacisto da li je smekerski ili dziberski.

zemunski kej

pre 5 godina

Nesto se ne primaju nasi balkanski fazoni u USA . Lebron je bio u cudu sta ovaj izvodi? Nije mu se cini se ni dopala Jokiceva sala. Kazu da je ovo posle super bowla najgledaniji sportski prenos u godini u svetu. Meni se nije dopalo,jedino su mi sutiranje trojki interesantno.

marinija

pre 5 godina

Haha, meni je ovo skroz ok potez...vise basketaski, ko igra zna,ali pre svega inteligentan. A ovom sto nije svejedno, to je njegov problem.

Vorć

pre 5 godina

Nemoguće da je naš Jolo nije imao asist. Kako kad je on bolji od Džordana i Stoktona.

Proverite to još jednom, krupan dečko beo, ako ne možete ni tako da ga prepoznate, pogledajte ko ne igra za reprezentaciju i naći ćete ga.

Marko

pre 5 godina

Maloun lisac celo vreme kad je Jokic bio u igri igrao small ball zato sto zna da na all staru niko ne igra na postu, a sa druge strane Jokic je naksporiji igrac u odbrabni i tako su im dali nekoliko trojki u trecoj cetvrtini, zato je tako malo igrao i trener ovaj Milwokija sto je video kako ga razvlace u odbrani...

Pocetnik

pre 5 godina

Kao novajlija nije se pokazao ni igrački ni sportski. Pokušaj izmotavanja sa verovatno najboljim košarkašem na planeti možda nam pokazuje i smer u kom će se odvijati njegova karijera. Mislim da nije opravdao poziv na ovu utakmicu.

mich

pre 5 godina

Pa "debeljko" nije mogao da stigne do pola terena, a napad je vec bio zavrsen...vratili ga ovi na fabricko podesavanje da vidi gde mu je mesto, a vi ga poredite sa Dzabarom, Viltom i Dzordanom...ne palite se vise na statistiku i odmorite nas malo od Jokica...

Ivan

pre 5 godina

Kakav je naduvenko onaj Lebron to je strasno… Ne smes ti sa njim da se sprdas, on je sada ozbiljan preduzetnik, ne samo sportista...

bl

pre 5 godina

prvi put u zivotu gledam all star utakmciu i znao sam kakva je ali kada sam vidjeo Jokica neka me sreca obuzela ne mogu vam opisati.

Igracki je Janisov tim bio odlican do 3 cetvrtike Lb tim sutao 70 trica- janisov 50 i nesto sitno...

Curry je jedini igrac koji je pokazao vjestinju baratanja i uradio nesto... znaci lik je imao 3 asistencije aj zdravo dok kod Lb sem allyup LB Za Vejda i obrnuto i to je to..

A ove levate sto govore da nije nista pokazao nemaju pojma on je All star igrac on ni u svom timu nesuta 3 nasilu svi ovi igraci sto su sutali 3 nasiluto manje vise rade tako i u svojim timovima..

znate li sto LB nije igrao previse do 4 cetvrtine?

pravio tim za sledecu sezonu na klupi...

i jos da pohvalim KAT koji je nesto i zakucao i uradio lijepo da se vidi..

Bodibond

pre 5 godina

Srecan Rodjendan najboljem svih vremena MJ
(petarczv, 18. februar 2019 13:06)

@PetarFMP

Zakasnio si, juce je Dzordanu bio rodjus.

bmiles

pre 5 godina

Prvo ova utakmica je revijalnog karaktera u kojoj je Lebron tim pokazao da je sut za 3 poena sada primaran u kosarci!Izvezti preko 70 pokusaja je vrh,u kojem se eto pokazalo da Lilard,Harden,Durant,Tompson,Lenard i Lebron cine to bolje.
Janisov tim vise se oslonio na igru centara i zakucavanja,gde smo videli zaista mnogo atraktivnih a onaj Janisov nakon asistencije Karija je poneo oreol najboljeg poteza na utakmici!Sto se naseg Jokica tice iako smo ocekivali mnogo vise nije ostavio los utisak u svom prvom nastupu pogotovo sto nadimak djoker je opravdao upravo u onoj situaciji sa Lebronom.Imao je tri pokusaja asistencije ali nazalost saigraci nisu pogodili,uz to da ga je Vestbruk naterao da zakuca sto je izmamilo odusevljenje kod doticnog!Cini mi se da je Meloun bolje rasporedio petorke na parketu od svog imenjaka sa druge strane.Kad imate raspolozene sutere narocito poput zasluzenog MVP u liku Kevina Duranta(31 poen) a utisak je da je igrao najozbiljnije i najkorisnije normalno je da je Lebronov tim pobedio.Janis koji se istinski trudio od pocetka da obezbedi svom timu pobedu "izgoreo" je u nepotrebnim sutiranjem za 3 poena time umanjivsi svoje sanse i svog tima za pobedu!Sve u svemu dobra zabava,gde utisak za umetnicko ostvarenje ide u korist Janisovog tima upravo zbog vragolija Karija,pa nama navijacima tima u kojem je igrao nas Jokic sluzi kao uteha!

Smeh

pre 5 godina

Kakva je ono sprdnja od, nazovi, košarke. Sledeće godine samo neka zovu najbolje trojkase. Ne treba niko drugi. Pa neka odapnu preko 100 trojki. Nigde lepog poteza, akcije, driblinga. Šta napraviše od All Star-a. Blago onim budalama što platiše silne pare da gledaju zvezde kako se takmiče ko će više šutirati za 3 poena.

adams

pre 5 godina

Drugi bi se nasmejao jer je to sve zezanje a Lebron tipicno geto ozbiljan... pa to je sala kao i cela ta utakmica. Jordan bi se pokidao od smeha. Lebron je jednostavno dosadan pa i da je najbolji totalno nezanimljiv lik pun sebe.
(mile, 18. februar 2019 09:15)

Da je pokušao da se mangupira sa Jordanom, ovaj bi sledeći napad zakucao preko njega da bi se u narednih 50 g. taj snimak vrtio svaki put kad neko pomene reč košarka!

Dg

pre 5 godina

Dosadan mec, ispostavlja se da je dovoljno samo pucati trojke. Nema odbrane, ali to je razumljivo jer je mec revijalan, ali ipak jako dosadan. Tim Janis je izgubio samo zato sto je Kari imao seriju promasaja i sebicnih poteza u cetvrtoj cetvrtini, ali ceo mec se svodio na trojke i Atekumbina zakucavanja. Igraci potpuno nepokretni u odbrani i prakticno kada neko primi loptu, protivnik ga prosto "pusti" da izvede neki potez (trojku/zakucavanje). Ceo mec je imao mozda 5 faulova sto sve govori.

Mec jeste revijalan ali je jako razocaravajuc jer se vidi da je igracima dosadno i da nikome ni nije do pobede i borbe, vec samo da odrade taj mec.

Marko

pre 5 godina

Maloun lisac celo vreme kad je Jokic bio u igri igrao small ball zato sto zna da na all staru niko ne igra na postu, a sa druge strane Jokic je naksporiji igrac u odbrabni i tako su im dali nekoliko trojki u trecoj cetvrtini, zato je tako malo igrao i trener ovaj Milwokija sto je video kako ga razvlace u odbrani...

Vorć

pre 5 godina

Nemoguće da je naš Jolo nije imao asist. Kako kad je on bolji od Džordana i Stoktona.

Proverite to još jednom, krupan dečko beo, ako ne možete ni tako da ga prepoznate, pogledajte ko ne igra za reprezentaciju i naći ćete ga.

aaa

pre 5 godina

@Diu, Liu i Sadriu
LeBron je najbolji kosarkas danasnjice, trostruki NBA sampion, olimpijski sampion,svetska superzvezda i onda ti kazes kako on ima neke komplekse!? Od koga, od Jokica? Od tebe?
Ili ima “komplekse” jer ne dozvoljava da neki balavac koji mu nije do kolena preko njega stice popularnost i glupira se?

Pocetnik

pre 5 godina

Kao novajlija nije se pokazao ni igrački ni sportski. Pokušaj izmotavanja sa verovatno najboljim košarkašem na planeti možda nam pokazuje i smer u kom će se odvijati njegova karijera. Mislim da nije opravdao poziv na ovu utakmicu.

mich

pre 5 godina

Pa "debeljko" nije mogao da stigne do pola terena, a napad je vec bio zavrsen...vratili ga ovi na fabricko podesavanje da vidi gde mu je mesto, a vi ga poredite sa Dzabarom, Viltom i Dzordanom...ne palite se vise na statistiku i odmorite nas malo od Jokica...

PEPEROGLU

pre 5 godina

Koje cimanje i svadja u narodu da ga pošalješ na ovo sranje, ovo je anti košarka u svom najskupljem obliku, serem im se u nba. Barsa Real je već bila košarka.

Milan

pre 5 godina

Ja sam ovako nekako i zamišljao njegov prvi all star nastup, par koševa, skokova i to je to. Imao je nesreću da bude sa Vestbrukom na parketu koji kao da je postao ovisnik o tripl dabl pa je par Nikolinih pasova za lagano polaganje prosledio drugima za šut ne bi li se njemu upisala asistencija:)
Dečko je neviđeni kompleks.

Stojke

pre 5 godina

Da je bio Durent u autu,mozda ne bi dosudili da je aut.
(Miris kafe, 18. februar 2019 05:16)

Durant da je otisao na tribine ne bi mu sudili.
Salu na stranu LBJ uopste nema toliko lufta kod sudija kao neki koji daleko manje doprinesu. Nisam neki LBJa, ali sto je pravo pravo je.
Durant je poseban slucaj, covek igra nesto izmedju rukometa i kosarke i sve mu se pusta. Ima ih jos par takvih ali on je najgori primer. Ne znam za sigurno i mrzi me da proveravam ali bi se kladio da sve to zavisi od sponzorskih ugovora i kolio para donose marketingom.
A ovaj Nikolin potez nisam jos nacisto da li je smekerski ili dziberski.

11080

pre 5 godina

Lebron sitna dusa, Dzordan je na ovakve zezancije uvek imao neki smekerski odgovor i nikad se nije ljutio. Zato je i GOAT, a ne samo zbog toga sto je neuporedivo bolji igrac od Lebrona, atletski nadmocniji, pametniji i snalazljiviji u igri, precizniji itd. Lebron se afirmisao samo zbog nepostojecih odbrana u danasnjoj NBA i sto se licne na.njemu dosudjuju i kad mu povetarac zamrsi kosu, dok su Dzordana ubijali od batina.

Sestokorak sa duplom za zamotati

pre 5 godina

Le Bron gubi autoritet.
Da se ovo dogodilo pre par godina, sudije bi ga pustile da uzme loptu i useta se u teren kao da nista nije bilo.

drsmrt

pre 5 godina

od kad pogodi lebrona ne udje u igru više ... nije ostavio značajniji utisak lol... pa kako da ostavi? kad on doda loptu ili westbrick udari trojku i naravno promaši ili doda nekom da bi on skupio koju asistenciju...

nikola

pre 5 godina

Momak sa nepune 23 na all star mecu.Bravo,I nastavi da zivis svoj san.A to koliko si tu igrao I koliko koseva dao je nebitno,to je revijalna utakmica I show bizz

mile

pre 5 godina

Drugi bi se nasmejao jer je to sve zezanje a Lebron tipicno geto ozbiljan... pa to je sala kao i cela ta utakmica. Jordan bi se pokidao od smeha. Lebron je jednostavno dosadan pa i da je najbolji totalno nezanimljiv lik pun sebe.

YYZ

pre 5 godina

Maloun lisac celo vreme kad je Jokic bio u igri igrao small ball zato sto zna da na all staru niko ne igra na postu, a sa druge strane Jokic je naksporiji igrac u odbrabni i tako su im dali nekoliko trojki u trecoj cetvrtini, zato je tako malo igrao i trener ovaj Milwokija sto je video kako ga razvlace u odbrani...
(Marko, 18. februar 2019 05:33)

Brte, ne izazivaj tecnu stolicu ovako sabajle.

WillyWonka

pre 5 godina

Ma sve super, kao da je važan učinak na ovoj utakmici. Važno je biti dio toga, zezati se i to je to.
Jedino je mogao zakucati onu kontru, malo me već nervira što neće da je rokne, pa All Star je, pobogu.

neko_iz_mase

pre 5 godina

LeBron u fazonu da mu uzme loptu po svaku cijenu, kao da nije all star meč, nego finale play off-a. Nikola ispao džentlmen:"Evo ti loptu ako je toliko želiš." Koji kralj, mislim da je Jokić jedan od najinteligentnijih igrača lige, košarkaški najinteligentnijih.

zemunski kej

pre 5 godina

Nesto se ne primaju nasi balkanski fazoni u USA . Lebron je bio u cudu sta ovaj izvodi? Nije mu se cini se ni dopala Jokiceva sala. Kazu da je ovo posle super bowla najgledaniji sportski prenos u godini u svetu. Meni se nije dopalo,jedino su mi sutiranje trojki interesantno.

adams

pre 5 godina

Drugi bi se nasmejao jer je to sve zezanje a Lebron tipicno geto ozbiljan... pa to je sala kao i cela ta utakmica. Jordan bi se pokidao od smeha. Lebron je jednostavno dosadan pa i da je najbolji totalno nezanimljiv lik pun sebe.
(mile, 18. februar 2019 09:15)

Da je pokušao da se mangupira sa Jordanom, ovaj bi sledeći napad zakucao preko njega da bi se u narednih 50 g. taj snimak vrtio svaki put kad neko pomene reč košarka!

nikolabg

pre 5 godina

Napravili su i tek će ovo biti teška revija.Svi bi mi voleli kad bi prštalo i igrala se ozbiljno odbrana.To bi bili vrhunski mečevi, ali donekle razumeš, igraju svaki drugi dan zaslužuju odmor i da igraju ovako za svoju dušu. To su uvideli i navijači pa lepo zavalinski na tribinama klopa, pićence i uživaj.
A Dzoker će tek imati svojih 5 minuta na ol staru da pokaže sve svoje ludorije kad odu ovi poslednji "penzosi" legende i ovi ostali matorci , kad posle par godina iskustva i dobije tretman od svih kako zaslužuje i bude na samom vrhu.

maconii

pre 5 godina

jokic je nesto posebno u nba...poseban stil igre i neverovatna inteligencija...ova utakmica je zabava i ovo je bio smekerski potez,ali s obzirom da je lebron ciljano sastavljao svoj tim superstarova kojima istice ugovor sve je jasno

Žak

pre 5 godina

Jokara se danas nije ni pojavio na parketu.
(RR, 18. februar 2019 05:39)
Ti si dominirao, ili si još jedan iskompleksirani lik što nije uradio ništa u životu?

anbeast

pre 5 godina

@(aaa, 18. februar 2019 06:18)
Sts taj Lebron i svaki drugi mladic koji jurca za loptom (kojom god) ima da bude pun sebe i da glumi neki ponos, da trazi "respect" i statijaznam? Oni su samo preplaceni zabavljaci i treba da budu srecni sto su milioneri. Da ne budem pogresno shvacen, potreban je veliki rad, veliki talenat, veliko licno odricanje da bi se stiglo do njihovog uspeha, ali u danasnjem svetu je znacaj i velicina kojekakvih zabavljaca i klovnova (tzv. Celebrities) prevelika. I oni sami, mucenici, izgubili kompas pa traze " Respect". Igraj tu igru, decace, zabavljaj se i uzivaj...

nepristojni deo

pre 5 godina

LeBron je najbolji kosarkas danasnjice, trostruki NBA sampion, olimpijski sampion,svetska superzvezda i onda ti kazes kako on ima neke komplekse!? Od koga, od Jokica? Od tebe? 
Ili ima “komplekse” jer ne dozvoljava da neki balavac koji mu nije do kolena preko njega stice popularnost i glupira se?
(aaa, 18. februar 2019 06:18)

Šta si se primio?! Revijalna utakmica. Zezanje. Šou. Jokić i nekolicina drugih su to shvatili i tako igrali, dok su se drugi davili u svom egu. Taj "balavac" prodaje fore celoj ligi pa što ne bi i kralju. Većina gledalaca će radije gledati takvu šalu nego besomučno ispucavanje ili nabijanje statistike.

bl

pre 5 godina

prvi put u zivotu gledam all star utakmciu i znao sam kakva je ali kada sam vidjeo Jokica neka me sreca obuzela ne mogu vam opisati.

Igracki je Janisov tim bio odlican do 3 cetvrtike Lb tim sutao 70 trica- janisov 50 i nesto sitno...

Curry je jedini igrac koji je pokazao vjestinju baratanja i uradio nesto... znaci lik je imao 3 asistencije aj zdravo dok kod Lb sem allyup LB Za Vejda i obrnuto i to je to..

A ove levate sto govore da nije nista pokazao nemaju pojma on je All star igrac on ni u svom timu nesuta 3 nasilu svi ovi igraci sto su sutali 3 nasiluto manje vise rade tako i u svojim timovima..

znate li sto LB nije igrao previse do 4 cetvrtine?

pravio tim za sledecu sezonu na klupi...

i jos da pohvalim KAT koji je nesto i zakucao i uradio lijepo da se vidi..

elim

pre 5 godina

Ovako treba da izgleda Olstar mec.
Zeza, sala, prodavanje fora nekih, a nee besomucno nabijanje statistike i ostale stvari koje gledamo ionako na utakmicama..
Da se sale, da ne kazem sprdaju i pokazu ono sto na utakmicama ne moze da se vidi, npr onaj mega potez Karija i Janisa, ono je totalno nesto van pameti.
Mnogo mi se vise dopao taj Janisov tim.
I janis i kari su po meni mnogo vise interesantni od LBJ.
On djeluje bas nekako odbojno, uostalom to se sad vidi i u Lejkersima i ovo sve sa AD..

roki

pre 5 godina

ova utakmica je kod njih zabava ali je zato kod nas od velike važnosti za ekonomski rast Srbije i bolji standard građana.. previše palamudimo

lucc

pre 5 godina

Svi imamo po malo dilemu da li je ovaj Nikolin potez "smekerski ili dziberski". Nema tu dileme ovo je smekerski potez parExellance za ovakvu utakmicu. King se bori za loptu gine, a Nikola mu daje u autu tipa evo ti je sta se cimas

Smeh

pre 5 godina

Kakva je ono sprdnja od, nazovi, košarke. Sledeće godine samo neka zovu najbolje trojkase. Ne treba niko drugi. Pa neka odapnu preko 100 trojki. Nigde lepog poteza, akcije, driblinga. Šta napraviše od All Star-a. Blago onim budalama što platiše silne pare da gledaju zvezde kako se takmiče ko će više šutirati za 3 poena.

marinija

pre 5 godina

Haha, meni je ovo skroz ok potez...vise basketaski, ko igra zna,ali pre svega inteligentan. A ovom sto nije svejedno, to je njegov problem.

majstor

pre 5 godina

Naravno da nije imao asistenciju kada mu niko nije davao loptu a ostali besomucno sutirali kako predju centar. Dirk je to iskusno odradio...znao je koliko ce da igra...svaki put kad je dobio loptu sutnuo i cao. Ali drago mi je sto je "nasamario" Dzejmsa kome se uopste nije svidelo

Bodibond

pre 5 godina

Srecan Rodjendan najboljem svih vremena MJ
(petarczv, 18. februar 2019 13:06)

@PetarFMP

Zakasnio si, juce je Dzordanu bio rodjus.

Ivan

pre 5 godina

Kakav je naduvenko onaj Lebron to je strasno… Ne smes ti sa njim da se sprdas, on je sada ozbiljan preduzetnik, ne samo sportista...

bmiles

pre 5 godina

Prvo ova utakmica je revijalnog karaktera u kojoj je Lebron tim pokazao da je sut za 3 poena sada primaran u kosarci!Izvezti preko 70 pokusaja je vrh,u kojem se eto pokazalo da Lilard,Harden,Durant,Tompson,Lenard i Lebron cine to bolje.
Janisov tim vise se oslonio na igru centara i zakucavanja,gde smo videli zaista mnogo atraktivnih a onaj Janisov nakon asistencije Karija je poneo oreol najboljeg poteza na utakmici!Sto se naseg Jokica tice iako smo ocekivali mnogo vise nije ostavio los utisak u svom prvom nastupu pogotovo sto nadimak djoker je opravdao upravo u onoj situaciji sa Lebronom.Imao je tri pokusaja asistencije ali nazalost saigraci nisu pogodili,uz to da ga je Vestbruk naterao da zakuca sto je izmamilo odusevljenje kod doticnog!Cini mi se da je Meloun bolje rasporedio petorke na parketu od svog imenjaka sa druge strane.Kad imate raspolozene sutere narocito poput zasluzenog MVP u liku Kevina Duranta(31 poen) a utisak je da je igrao najozbiljnije i najkorisnije normalno je da je Lebronov tim pobedio.Janis koji se istinski trudio od pocetka da obezbedi svom timu pobedu "izgoreo" je u nepotrebnim sutiranjem za 3 poena time umanjivsi svoje sanse i svog tima za pobedu!Sve u svemu dobra zabava,gde utisak za umetnicko ostvarenje ide u korist Janisovog tima upravo zbog vragolija Karija,pa nama navijacima tima u kojem je igrao nas Jokic sluzi kao uteha!

Dg

pre 5 godina

Dosadan mec, ispostavlja se da je dovoljno samo pucati trojke. Nema odbrane, ali to je razumljivo jer je mec revijalan, ali ipak jako dosadan. Tim Janis je izgubio samo zato sto je Kari imao seriju promasaja i sebicnih poteza u cetvrtoj cetvrtini, ali ceo mec se svodio na trojke i Atekumbina zakucavanja. Igraci potpuno nepokretni u odbrani i prakticno kada neko primi loptu, protivnik ga prosto "pusti" da izvede neki potez (trojku/zakucavanje). Ceo mec je imao mozda 5 faulova sto sve govori.

Mec jeste revijalan ali je jako razocaravajuc jer se vidi da je igracima dosadno i da nikome ni nije do pobede i borbe, vec samo da odrade taj mec.