Jokić pred Ol-star: Razbićemo Amerikance

Nikola Jokić iz dana u dan oduševljava košarkašku javnost širom sveta, fenomenalnim partijama u dresu Denver Nagetsa.

Izvor: B92
Podeli
nba.com
nba.com

Osim izvanrednim partijama i potezima atipičnim za jednog centra, mlađani Somborac pažnju na sebe skreće i načinom na koji se ponaša kada je pred diktafonima i kamerama, odnosno svojom neposrednoćšu i dečačkim duhom.

Osim naslovnih strana i pohvala legendi iz gotovo svih perioda najjače lige sveta, Nikola je zaslužio poziv i za svoj drugi uzastopni Ol-star, koji je na programu narednog vikenda u Nju Orleansu.

Jokić će umesto povređenog Džoela Embida nastupiti u takmičenju 'Skills Challenge', a biće i deo 'Tima sveta' za utakmicu 'Zvezda u usponu', kojoj će protivnik biti 'Tim Amerika'.

"Pre svega, srećan sam što sam ovde sa svim ovim kul momcima. Sjajan je osećaj biti okružen najboljima, a na nama je da se potrudimo da se zabavimo i uživamo u vikendu", rekao je Jokić i onda dobio pitanje od novinara da li sme da dâ prognozu pred okršaj sa Amerikancima.

"Razbićemo ih (We're gonna kick their ass)".

'Skills Challenge' na programu je dva časa posle ponoći, u noći između subote i nedelje, dok se duel između 'Tima sveta' i 'Tima Amerika' igra noć ranije.

NBA

strana 1 od 23 idi na stranu