Harden brojao do 41 i srušio Tander

Košarkaši Hjuston Rokitsa pobedili su Oklahoma Siti Tander u prvoj nedeljnoj utakmici u NBA ligi sa 115:112 uz odličnu partiju Džejmsa Hardena.

Izvor: JT

Nedelja, 05.04.2015.

22:25

Default images
Beta/AP Photo/Sue Ogrocki

Rokitsi su tako došli do sedme pobede na poslednjih osam utakmica, a 53. u sezoni, dok je Tander doživeo 35. poraz.

Gosti iz Teksasa su tokom većeg dela utakmice kontrolisali rezultat i na trenutke se činilo da će lako rešiti utakmicu u svoju korist. Međutim, Tander je predvođen Raselom Vestbrukom uspeo da se vrati u igru i čak uvede meč u neizvesnu završnicu.

Rokitsi su u poslednje 33 sekunde igrali bez Hardena, koji je zbog faulova ranije završio utakmicu, ali su uspeli da se odbrane i zasluženo trijumfuju.

Harden je upisao 41 poen i po šest skokova i asistencija, uz tri ukradene lopte. Veliku pomoć imao je u Dvajtu Hauardu, koji je upisao 22 poena i osam skokova, dok je Džoš Smit utakmicu završio sa 14 poena.

Kod Tandera, Vestbruk je imao 40 poena, 11 skokova i 13 asistencija, ali to nije bilo dovoljno za 43. pobedu tima iz Oklahoma Sitija. Sjajnu partiju imao je i Enes Kanter sa 21 poenom i 17 skokova, dok je Entoni Morou dodao 22 poena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: