SA - Portland na otvaranju sezone

Izvor: MR

Petak, 03.08.2007.

20:16

Default images

Šampion američke profesionalne košarkaške lige (NBA), San Antonio otvoriće 30. oktobra novu sezonu utakmicom protiv Portlanda. Prema objavljenom kalendaru, iste večeri igraće se još dve utakmice: LA Lejkers - Hjuston i Golden Stejt - Juta.

Meč San Antonio - Portland obeležiće prva zvanična utakmica Grega Odena, prvog "pika" sa ovogodišnjeg "drafta". Sparsi će i ove sezone biti jedan od glavnih favorita za titulu.

Lejkersi Kobija Brajanta i Vladimira Radmanovića ugostiće u "Stejpls Centru" tim Hjustona za koji nastupaju Trejsi Mekgrejdi i Jao Ming. Od ove godine za "rakete" će igrati NBA zvezda Stiv Frensis koji je i ranije igrao za Roketse.

Tim iz Ouklenda, Golden Stejt Bejrona Dejvisa i Šarunasa Jasikevičijusa dočekuje finaliste Zapadne konferencije, Jutu Džez Andreja Kirilenka.

San Antonio je titulu osvojio ubedljivom pobedom nad Klivlendom u velikom finalu sa 4:0 u seriji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: