Vulfsi najzad do pobede

Izvor: B92, AP

Petak, 18.02.2005.

09:20

Default images

U NBA ligi odigrana su dva poslednja meča uoči all star vikenda. Minesota je najzad pobedila, i to Klivlend, 94-88. Voli Zerbijak dao je 26 poena, a Kevin Garnet, 20 uz 18 skokova za Vulfse, dok je kod Klivlenda najevikasniji ponovo bio LeBron Džejms sa 26 koševa.

Timbervulfsi su igrali sa primetnom većom angažovanošću, što se objašnjava nedavnom promenom trenera.

"Imali smo više samopouzdanja, to je sigurno", izjavio je posle meča Zerbijak.

Igrači sa klupe tima iz Minesote postigli su čak 55 poena, a njihovi pandani u ekipi Kevsa samo 6. Ovo je Kevinu Mekhejlu druga pobeda od kada je preuzeo ekipu od Flipa Sondersa. Zabeležio je jedan poraz.

Dalas je u Finiksu savladao Sanse 119-113, a odličnu partiju pružio je Majkl Finli sa 33 poena. Trener Don Nelson obavio je pre ovog meča službeni razgovor "u četiri oka" sa Finlijem, pošto je ovaj u poslednje vreme igrao ispod svojih mogućnosti. Razgovor se očigledno isplatio.

Uz Finlija odličnu partiju pružio je Džoš Hauard, koji je sa 30 poena postavio rekord karijere.

Finiks više nije najbolji tim lige, ovim porazom tu čast preuzeli su Sparsi sa 41 pobedom i 12 poraza. Sansi su u ovom meču najviše pažnje posvetili Dirku Novickom, trećem strelcu lige. Uspeli su da ga ograniče na samo 16 poena, ali su "zaboravili" na Finlija i Hauarda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: