Ševčenko: Mogli smo da budemo efikasniji

Selektor Ukrajine Andrej Ševčenko bio je srećan zbog prve pobede na Evropskom prvenstvu, ali ne u potpunosti zadovoljan izdanjem svojih izabranika.

Izvor: SS

Četvrtak, 17.06.2021.

18:45

Ševčenko: Mogli smo da budemo efikasniji
EPA-EFE/Stuart Franklin

Ukrajina je u 2. kolu grupe C savladala Severnu Makedoniju rezultatom 2:1 (2:0) i stigla do tri važna boda pred rasplet u poslednjem kolu grupne faze.

"Pre svega, želim da se zahvalim našim navijačima koji su nas bodrili do prve pobede na turniru. Takođe i onima koji su nas pratili od kuće", rekao je Ševčenko, pa se osvrnuo na sam meč.

"Mogli smo da postignemo više golova. Moramo da budemo svesni koliko šansi stvaramo i kako igramo u napadu. Mislim da je Ukrajina veoma dobar napadački tim i to je danas pokazala. Zadovoljan sam što sam to video. Ali najvažnije je što smo reagovali posle primljenog gola i pokazali želju da postignemo više golova i zato smo zaslužili ovu pobedu", istakao je Ševčenko.

Ukrajina će u 3. kolu igrati protiv Austrije koja trenutno ima tri boa, a od 21 sat igra protiv Holandije.

Makedonci će se najverovatnije oprostiti od takmičenja upravo protiv "lala" u Amsterdamu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: