Neodoljivi last minute popusti kod Barcino Tours-a

Počeli su godišnji odmori, a Vi nemate isplanirano letovanje? Želite što pre da pobegnete od vreline grada i rashladite se u tirkizno plavom moru? Počnite da pakujete kofere, jer Barcino Tours ima ultra last minute popuste kojima nećete moći da odolite!

Izvor: B92

Ponedeljak, 22.07.2019.

10:00

Neodoljivi last minute popusti kod Barcino Tours-a
Foto: Promo

Nema boljih destinacija u Grčkoj za pravo porodično letovanje od Polihrona i Leptokarije. Krenite već danas, jer je Barcino Tours spremio popuste od 20% i za najbolje kuće u ovim mestima. Čeka vas fenomenalna vila Dafni Plus u Leptokariji, u kojoj možete da doplatite i uslugu polupansiona! U Polihronu, u sjajnoj vili Lakis 1, letujte po cenama već od 138€! Ili neka Vaš odmor ove godine bude potpun u najboljoj vili u mestu - čuvenoj vili Fanis na samoj plaži, uz popust od 15%.
Foto: Promo
Ako vam je potreban miran odmor, bez gužve, da po ceo dan leškarite na pesku - pravac u Asprovaltu i Vrasnu ili na netaknutu Eviju. Na ostrvu Evia odmor je zagarantovan u jednoj od najstarijih banja u Grčkoj, sa lekovitim izvorima i mnogo zelenila. Zaliv Strimonikos oduševiće vas svojim dugačkim, peščanim plažama, prijatnom klimom i čistim vazduhom. A Barcino Tours oduševiće vas popustom od 15% i cenama već od 127€ po osobi!
Foto: Promo
Pingvinko je mislio i na mlade, željne provoda, kao i na sve ljubitelje aktivnog odmora i avanture. Ovog leta provod je zagarantovan na plažama Zakintosa, a Barcino Tours obezbedio je gratis prevoz u sezoni! Letujte u poznatom Laganasu i napravite svoju najbolju letnju fotku na plaži Navagio, jer su cene fenomenalne – već od 170€ po osobi!
Foto: Promo
Za vas kojima je odmor iz snova onaj na kom otkrivate novu plažu svaki dan – uputite se na jedinstveno ostrvo Tasos i neverovatnu Lefkadu! Požurite i iskoristite last minute popust za Tasos za polazak 26. jula! Izaberite smeštaj u Potosu ili Limenariji i upoznajte jedno od najlepših ostrva Egejskog mora. Na Lefkadi ćete naći najlepše plaže Jonskog mora, pa i čitavog Mediterana. Samo neke od njih su Egremni, Porto Katsiki, Milos, Vasiliki,… Ako ste maštali da se baš na njima opuštate, sunčate i brčkate ovog leta, ostvarite svoje snove sa Barcino Tours-om, jer je obezbedio 15% popusta na sav apartmanski i hotelski smeštaj baš ovde, na prelepoj Lefkadi.
Foto: Promo
Neka Vaš odmor počne već danas uz ove fantastične letnje last minute ponude!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: