Život

Sreda, 05.02.2014.

20:45

Uzrok smrti Filipa Sejmora Hofmana i dalje nepoznat

Preliminarni rezultati autopsije u vezi sa smrću Filipa Sejmora Hofmana su objavljeni ali tačan uzrok glumčeve smrti je i dalje nepoznat.

Izvor: Newser

Default images

Portparolka službe kliničke patologije izjavila je da je potrebno sprovesti dodatne testove kako bi rasvetlili uzrok smrti, ali je odbila da precizira o kojim se testovima tačno radi, a spekuli[e se da su toksikološki nalazi i testiranje uzoraka tkiva standardne procedure koje će biti sprovedene.

Sa druge strane, policija nastavlja istragu kao da je u pitanju bila smrt uzrokovana uzimanjem prekomerne doze droge, s obzirom na to da je FIlip Sejmor Hofman imao iglu zabodenu u ruku, a u blizini su pronađeni paketići unutar kojih se nalazio heroin.

Hofman je bio iskren povodom svojih problema sa uzimanjem droge, a 2006. godine je izjavio da je „koristio sve do čega je mogao da dođe“ pre nego što je prestao u svojoj dvadesetdrugoj godini.

Međutim, u pojedinim intervjuima iz prošle godine glumac je izjavio da je ponovo počeo da koristi heroin i da je neko vreme proveo u centru za odvikavanje.

Vlasti polako sakupljaju dokaze i pokušavaju da uklope sve deliće slagalice na svoje mesto ne bi li saznali šta je Hofman radio danima i satima pre nego što je njegovo telo pronađeno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

15 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

23 h

Podeli: