Danijel Krejg počeo da krvari tokom intervjua; Havijer Bardem u šoku: "Šta se dešava?" VIDEO

Glumac Danijel Krejg (53) učestvovao je u emisiji "Actors on Actors" američkog portala Variety u kojoj dve glumačke zvezde intervjuišu jedna drugu. Krejg je učestvovao s kolegom Havijerom Bardemom (52) s kojim je glumio u filmu "Skyfall".

Život

Izvor: B92

Utorak, 25.01.2022.

15:15

Danijel Krejg počeo da krvari tokom intervjua; Havijer Bardem u šoku:
Foto: Profimedia

U intervjuu dugom 20 minuta u kojem su glumci ispitivali jedan drugog, Bardem je odlučio da kolegi postavi još jedno pitanje.

"Dopusti da ti postavim poslednje pitanje. Šta ti se dogodilo ovde?", pitao je te pokazao na Krejgovo čelo koje je krvarilo.

"Gde? Imam li sendviča na glavi?", našalio se glumac koji je zatim otišao do ogledala kako bi video o čemu se radi.

"Poslali su mi divno svetlo u obliku kruga i na sredinu toga sam stavio iPad. Jednostavno mi je pao na glavu neposredno pre intervjua", objasnio je kroz smeh kako je nastala rana koja se videla tokom celog intervjua.

Glumac se našalio te kazao da se uvek povredi na snimanju.

"17 godina sam igrao Džejmsa Bonda. Nije ni čudo što se uvek povredim kad snimam film. Ako se ne povredim dok snimam, ne radim to kako treba", kazao je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: