Život

Nedelja, 10.07.2022.

20:38

Novak iznenadio gestom, dao trofej princu Džordžu VIDEO

Srpski teniser, Novak Đoković, pobedio je Nika Kirjosa i osvojio Vimbldon po sedmi put u karijeri. Obzirom da ga je posmatrala britanska kraljevska porodica, a princ Dđordž izjavio da navija za njega, Novak je jednim gestom pokazao koliki je čovek.

Izvor: B92

Novak iznenadio gestom, dao trofej princu Džordžu VIDEO
Foto:EPA/ NEIL HALL

Naime, princ Džordž je prvi put na Vimbldonu, a njegov otac je rekao da osmogodišnjak podržava Novaka Đokovića da osvoji turnir. Kada je Novak na kraju i pobedio, otišao je u bekstejdž gde se našla i britanska kraljevska porodica.

Princ Džordž prvi put na Vimbldonu, navija za Novaka Đokovića

On se vrlo lepo pozdravio i predao trofej princu Džordžu, a on ga je sa ushićenjem uzeo u ruke. Ne sumnjamo da je malom princu ovakav gest ulepšao veče, a njegovim roditeljima pokazao kakav je naš Nole.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

81 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: