Zaradili 311 prijava zbog glasnog seksa

Jedan par iz Bruklina je toliko glasan tokom seksa, da su ih američki mediji prozvali “najglasnijim ljubavnicima u Njujorku”.

Izvor: B92

Subota, 25.04.2015.

21:00

Default images
Foto: Thinkstock

Ljutite komšije su protiv ovih ljubavnika u periodu između oktobra i decembra prošle godine uputile čak 311 pritužbi, piše Njujork post.

“Živim na drugom spratu i stalno ih čujem. Kada dođem kući s posla, devojka vrišti svaku noć - Papi i različita imena na španskom. Stalno mu govori neka nastavi, neka ne stane. Subotama je još glasnije. 30 minuta do sat vremena, ponekada više od sat vremena”, ispričao je jedan od komšija. .

Stan je novinarima otvorila i “vrištačica”.

“To je moj stan. Nikome nisam naudila. Trudna sam i pokušavam da se odmorim” rekla je i zalupila vratima.

Njen dečko, koji je inače poznat svima u zgradi jer vrši razne popravke po objektu, nije želeo da komentariše pritužbe komšija

Svaki put kada komšije pozovu policiju i žale se na buku, policija dođe na njihovu adresu, ali do vremena kada oni dođu do zgrade, buka u stanu prestane jer je par do tada verovatno završio sa seksom sa tu noć.

Zbog svega ovoga, jasno je zašto ih je Njujork post prozvao "najglasnijim ljubavnicima u Njujorku".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: