Tehnopolis

Petak, 07.12.2018.

10:00

Prodata licenca za čuvenu igru "iz naftalina"

THQ Nordic nastavlja sa svojom aktivnom kupovinom zaboravljenih franšiza i studija kako bi ih vratio u život u novom ruhu, a sada je red došao i na kultu trkačinu u kojoj baš nije najbitnije biti najbrži.

Izvor: play.co.rs

Prodata licenca za čuvenu igru

U pitanju je Carmageddon kojeg je davne 1997. godine izdao studio Stainless Games.

THQ Nordic nije kupio i same kreatore igara, već samo licencu za igru tako da je logično za očekivati da nas u narednim godinama očekuje novi deo ove vratolomne trkačine, iako planovi kompanije trenutno nisu poznati javnosti.

THQ Nordic je baš izrastao u ovoj godini kada su u pitanju franšize, jer je na svoju stranu dovukao Kingdoms of Amalur serijal, Deep Silver, kreatore Goat Simulatora i mnoge druge.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

20 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: