Sreda, 20.08.2014.

10:18

Monika Beluči kakvu ne viđamo često

Italijanska glumica koja uvek mami uzdahe, Monika Beluči je pre dva dana doputovala u Trebinje gde bi trebalo da nastavi snimanje filma “Na mlečnom putu” reditelja Emira Kusturice.

Izvor: Super žena

Default images

* Prepela glumica se za potrebe filma u potpunosti preobrazila u “običnu” ženu, a u tom izdanju je ne viđamo često.

Glumica koja mami uzdahe mnogih, zbog svojih oblina i tajanstvenog pogleda, će sigurno iznenaditi mnogobrojne obožavaoce ulogom koja joj je dodeljena u ovom filmu.

Naime, Monika igra Srpkinju koju su silovali pripadnici Armije BiH, a koju Slobodin lik spasava i dovodi kući za svog brata.

Emir Kusturica, osim režije, u filmu igra i monaha, glavnog junaka, a uz Belučijevu ulogu u filmu je dobila i glumica Sloboda Mićalović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

15 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

23 h

Podeli: