Bagackis: Ovo je bila naša utakmica

Trener Budiveljnika Ainars Bagackis rekao je da je njegov tim trebalo da prođe u polufinale Evrokupa.

Izvor: B92

Sreda, 26.03.2014.

21:54

Default images

Budiveljnik je u revanšu četvrtfinala izgubio u Kombank areni od Crvene zvezde posle produžetka sa 79:70 iako je imao praktično dobijen meč.

Bagackis je dodao da je Zvezda igrala predvidivo i poželeo joj sreću protiv Uniksa u polufinalu.

„Svi su bili protiv nas, umalo da ih rastužimo. Teško je bilo šta reći, igrali smo protiv atletske i agresivne ekipe, individualno jakog. Mislim da smo kontrolisali utakmicu do poslednjih nekoliko sekundi. Zvezda je igrala predvidivo, igrači koji su postizali dosta poena u ABA ligi prošlog vikenda nisu se istakli. Kontrolisali smo utakmicu, mi smo njih iznenadili, a ne oni nas. Iznenadili smo ih u odbrani i napadu. A 24.000 ljudi je sigurno dalo dodatnu energiju i snagu Zvezdi. Ovo je bila naša utakmica, kontrolisali smo meč, ali smo na kraju izgubili. Srećno Zvezdi protiv Uniksa i potom u ABA ligi. Cela dvorana je bila protiv nas, čak i sekretarica u dvorani. Ali, na kraju čestitke Crvene zvezde“, rekao je Bagackis i posebno čestitao maestralnom Čarlsu Dženkinsu na sjajnom izdanju:

„Dženkins je bio ključni igrač, on je imao mnogo muškosti večeras da prelomi utakmicu.“

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: