"Mikel zaslužuje veću pažnju"

Menadžer fudbalera Čelsija Roberto di Mateo rekao je da je Nigerijac Džon Obi Mikel heroj kluba kome navijači i mediji ne daju dovoljno pažnje.

Izvor: NS

Ponedeljak, 15.10.2012.

14:00

Default images

"Džon je svih ovih godina uvek prisutan, posebno je važna njegova uloga bila prošle godine. Ne mislim da je dobio adekvatnu pažnju za ono što radi za tim. On obavlja 'prljav' posao, što navijači ne primećuju kao kada je reč o strelcima i kreativnim igračima", rekao je za klupski sajt Di Mateo.

Mikel igra ispred na poziciji zadnjeg veznog i nema često priliku da ide ka protivničkom golu, zbog čega ni posle 135 premijerligaških utakmica u dresu Čelsija nije uspeo da se upiše među strelce.

Ipak, bio je strelac minulog vikenda u pobedi Nigerije protiv Liberije sa 6:1, i to iz penala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: