Promocija Murinja u utorak?

Žoze Murinjo, portugalski trener koji je Inter doveo do titule prvaka Lige šampiona, potpisaće ugovor na 4 godine sa Realom vredan 10 miliona evra po sezoni.

Izvor: IK

Ponedeljak, 24.05.2010.

10:12

Default images

Ovu vest objavili su španski mediji, pošto je Murinjo u petak postigao dogovor sa predsednikom Reala Florentinom Peresom, dan pre nego što je njegov Inter pobedio Bajern iz Minhena u finalu Lige šampiona sa 2:0 na stadionu Santjago Bernabeu u Madridu.

Marka je objavila naslov „Real Madrid dovodi šampiona“ uz tekst u kome stoji da će promocija Murinja biti u utorak ili sredu. Sa Murinjom, put Madrida bi mogli i neki igrači Intera – najverovatnije Brazilac Maikon i Argentinac Dijego Milito, koji je nekada igrao za Saragosu.

Murinjo je prvu titulu prvaka Evrope osvojio 2004. godine sa Portom, a pobedom sa Interom pridružio se Ernstu Hapelu i Otmaru Hicfildu kao jedini koji su osvajali titule prvaka Evrope sa dva različita tima. Portugalac koji je u Inter došao pre dve godine osvojio je i titulu prvaka Italije i nacionalni kup.

„Želim da postanem prvi trener koji je osvojio Ligu šampiona sa tri različita kluba. Veća je verovatnoća da napustim Inter ovog leta, nego da ostanem. Za sada samo je Real pokazao interesovanje. Ja još nisam niti pregovarao niti potpisao neki novi ugovor“, naglasio je Murinjo.

On je istakao da će tek posle pregovora sa Peresom znati šta Real može da mu ponudi.

„Ne znam kakvi su njihovi projekti. Prvo to moram da saznam. Zato ne mogu da kažem još uvek da sam trener Real Madrida“, odgovorio je Murinjo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: