Subota, 24.06.2017.

14:50

Pepe najbliži Bešiktašu

Portugalski štoper Pepe karijeru će po svemu sudeći nastaviti u Turskoj.

Izvor: AK

Pepe najbliži Bešiktašu
Foto: Getty images

Iako se spekulisalo o Interu, dugogodišnji defanzivac Real Madrida najbliži je Bešiktašu.

"Da, u Lisabonu sam zbog Pepea. Jure ga veliki klubovi, ali je transfer u Bešiktaš blizu", potvrdio je spekulacije fudbalski agent Ahmet Bulut, posrednik između istanbulskih crno-belih i Portugalca.

Bulut, inače agent fudbalera Barselone Arde Turana, pregovara sa Žoržom Mendešom, dok je Pepe u Rusiji na Kupu konfederacija.

Pepe navodno traži dvogodišnji ugovor vradan 10 miliona evra uz bonus od 2,5 miliona samo za potpis.

Problem za Bešiktaš je UEFA Finansijski fer-plej, pa pre nego što potpišu tako visok ugovor moraju da prodaju nekog igrača.

Pepeu 30. juna ističe ugovor sa Realom u koji je došao 2007. iz Porta, ali nije dobio novi ugovor od "kraljevskog" kluba.

Portugalac ima 34 godine, a spekuliše se da je interesantan i Pari Sen Žermenul.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

20 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: