Četvrtak, 29.10.2015.

14:10

Terzić: Grujić nije na prodaju, treba nam za LŠ

Odlazeći generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić poručio je da klub nema nameru da se odrekne Marka Grujića i pored velikog interesovanja za njega.

Izvor: JT

Default images
Starsportphoto

“Grujić nije na prodaju. Mnogi me zovu i pitaju za Marka, ali svima kažem isto, ne želimo da ga pustimo”, rekao je Terzić.

Terzić nije želeo da otkrije imena zainteresovanih za mladog vezistu, ali mediji u Engleskoj i Italiji pisali su da je Grujić na meti Mančester Junajteda, Čelsija, Ajntrahta iz Frankfurta, Intera, kao i da Sasuolo već nudi dva i po miliona evra.

U ovom trenutku zanima nas samo šampionska titula. On je jedan od najvažnijih igrača ekipe i mora da ostane do kraja kvalifikacija za Ligu šampiona, a možda i duže”, dodao je Terzić.

Prvi operativac ‘crveno-belih’ potvrdio je da klub uveliko radi na pojačanjima u zimskom prelaznom roku.

Fokus je na dovođenju pojačanja, a ne na odlaske. Pratimo i analiziramo interesantne igrače, za sada je rano da pričamo o imenima”, zaključio je Terzić.

Fudbaleri Crvene zvezde nalaze se na prvom mestu na tabeli Superige sa 41 bodom, čak 14 više od Borca i 16 od Partizana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

72 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: