Ibra: I bez LŠ sam veliki fudbaler

Fudbaler Pari Sen Žermena Zlatan Ibrahimović rekao je da mu nije potreban pehar Lige šampiona kako bi njegova karijera bila uspešna.

Izvor: JT

Petak, 16.05.2014.

12:53

Default images

„Još nisam osvojio titulu Lige šampiona, ali jako bih voleo da jesam. To nije uopšte lako, ali i pored toga imam 22 trofeja u karijeri. Srećan sam učinjenim do sada i mogu da kažem za sebe da sam uspešan fudbaler“, rekao je Ibrahimović za „L'Ekip“.

Ibrahimović je još ranije rekao da je opušten zbog činjenice da nikada nije osvojio Ligu šampiona, zato što to nije uspeo ni njegov omiljeni fudbaler Ronaldo.

Da se sutra povučem, ne bih rekao: ’Nisam osvojio Ligu šampiona, tako da moja karijera ništa ne vredi’. Naprotiv, moja karijera je bila fantastična. Uživao sam u njoj, i dalje uživam. Moj omiljeni fudbaler je bio Ronaldo, ni on nije osvojio Ligu šampiona. Zato sam skroz opušten“, istakao je Ibrahimović.

Švedski napadač je osvojao titule prvaka Holandije, Italije, Španije i Francuske, ali još nema trofej namenjen šampionu Evrope. Najuspešniji je bio u dresu Intera, gde je osvojio tri titule Serije A i dva nacionalna kupa.

U karijeri je igrao za Malme, Ajaks, Juventus, Inter, Barselonu i Milan, a od 2012. godine je član Pari Sen Žermena.

Za reprezentaciju Švedske odigrao je 97 utakmica i postigao 48 golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: