Društvo 0

30.04.2024.

12:09

Za bezbedniji saobraćaj: Privode se kraju radovi na poligonu za auto škole u Čačku VIDEO

Na inicijativu Zajednice auto - škola Čačka, krenula je izgradnja saobraćajnog poligona koji će koristiti budućim vozačima, kao i školama za njihovu obuku.

Izvor: B92.net/TV Prva

Za bezbedniji saobraćaj: Privode se kraju radovi na poligonu za auto škole u Čačku VIDEO
Printscreen/TV Prva

Podeli:

Završni radovi su u toku, poligon je već asfaltiran.

"Radujem se ovom objektu iz prostog razloga što mi od 2013. smo na raznim mestima bili pre toga. Ovo je još jedan objekat koji će učiniti sadašnjim, budućim kandidatima da budu u saobraćaju bezbedni, gde će napraviti svoje prve korake i time učiniti na ovom prostoru mnogo bolje uspeti da nauče te poligonske radnje", rekao je Vaso Dragić, jedan od vlasnika autoškola u Čačku.

Trenutno u Čačku ima 11 auto škola i imaju jednu saobraćajnu školu koja ima svoj prostor.

"Imaćemo dovoljno prostora da se ovde svi snađemo i okupimo i da na neki način učinimo budućim kandidatima obezbedimo bezbedniju vožnju u saobraćaju", dodao je Dragić.

"Juče je završeno asfaltiranje saobraćajnog poligona, nakon praznika sledi obeležavanje i nakon toga grad Čačak će predati auto-školama ovaj poligon na korišćenje. Moram se zahvaliti svim autoškolama na jedinstvu, zajednica autoškola u saradnji sa gradom Čačkom je rešila dugodišnji problem saobraćajnog poligona", rekao je Miloš Stevanić, pomoćnik gradonačelnika Čačka.

15 i po miliona dinara je obezbeđeno iz budžeta grada Čačka za ovu investiciju, na nešto manje od 3.000 kvadrata gde će se prostirati poligon.

Opširnije pogledajte u video-prilogu TV Prve:

Izvor: prva

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Poznata ulica dobija novi naziv

Ako niški odbornici na sednici Skupštine u utorak, 21. maja usvoje predlog, Jadranska ulica kod Tvrđave u Nišu poneće naziv ulica Heroja sa Paštrika.

8:16

19.5.2024.

1 d

Podeli: