Blažević: Nažalost, ovo je kraj

Hrvatski stručnjak Miroslav Ćiro Blažević izjavio je da će završiti karijeru, iako se pojavila informacija da će se ipak vratiti na klupu Zagreba.

Izvor: JT

Ponedeljak, 07.01.2013.

11:17

Default images

Posle prekida saradnje sa Zagrebom, Blažević se nedavno sastao sa predsednikom kluba Draženom Medićem i činilo se da su nesporazumi izglađeni, ali sam Ćiro tvrdi suprotno.

Neću se vratiti u Zagreb. Neke moje izjave su verovatno pogrešno shvaćene i razočaran napuštam Zagrebelo. Bio sam sjajno prihvaćen, imao sam odličan odnos sa predsednikom Medićem, ali se neki dogovori nisu ispoštovali i preko toga ne prelazim“, rekao je Blažević.

Blažević je istakao da mu ne smetaju finansijske poteškoće, već da se radi o nekim načelima.

Nespretno sam reagovao predstavljajući se kakav nisam. Nije sve u novcu, već u datoj reči, obećanju i dogovoru. Preiskusan sam, a svoj deo dogovora sam ispoštovao. Nisam negativac u ovoj priči“, naglasio je Blažević.

Iskusni stručnjak, kojeg u Hrvatskoj zovu trenerom svih trenera, kaže da je došlo vreme za penziju.

Nažalost, ovo je kraj. Završiću svoju trenersku karijeru, iako znam da nikada nisam bio bolji trener nego danas, u tom sam siguran“, istakao je Blažević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: