OIM: Odbojkaši izgubili od Rusije

Odbojkaška reprezentacija Srbije poražena je od selekcije Rusije u drugom kolu A grupe na Olimpijskim igrama mladih u Singapuru.

Izvor: JT

Nedelja, 22.08.2010.

18:03

Default images

Rusija je do trijumfa došla rezultatom 3:0, po setovima 25:17, 25:20, 25:12 posle jednog sata i pet minuta igre.

Uprkos porazu srpski kadeti su kao drugoplasirana ekipa iz grupe ostvarili su plasman u polufinale.

Selekcija Srbije u drugom kolu takmičenja u Singapuru nije uspela da ponovo rezultat iz kontrolnog meča, uoči Igara, kada su savladali vršnjake iz Rusije. Na zvaničnoj utakmici Rusi su pružili ubedljivu partiju, nadigrali kadete Srbije u svim elementima i zasluženo slavili trijumg.

Po rasporedu takmičenja reprezentacija Sebije je slobodna, a poslednji meč u grupi odigraće Rusija i DR Kongo, a potom će biti poznati parovi polufinala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: