Subota, 19.12.2009.

21:54

Miha: Protiv Juvea me plaši suđenje

Novi trener Katanije Siniša Mihajlović zabrinut je zbog suđenja na nedeljnoj utakmici protiv Juventusa.

Izvor: B92, Beta

Default images

Bivši reprezentativac Jugoslavije i Srbije i Crne Gore rekao je da se ne plaši Juventusa, ali da misli bi sudija na sutrašnjoj utakmici mogao da pomogne torinskim crno-belima. "Juventus? Jedino brinem zbog suđenja. Plašim se da bi sudija mogao da bude na njihovoj strani, pošto je Juve u krizi i potrebni su mu dobri rezultati", rekao je Mihajlović.

"Moramo da budemo oprezni, da ne primamo golove i da postignemo pogotke iz svake šanse koju napravimo. Uveren sam da ćemo zabeležiti dobar rezultat u Torinu", dodao je srpski trener.

Juventus je na poslednje dve utakmice zabeležio dva poraza i sa 30 bodova zauzima treće mesto na tabeli. Katanija je u veoma teškoj situaciji, ostvarila je samo jednu pobedu i nalazi se na poslednjem, 18. mestu sa devet bodova.

"Kada igrate protiv velikih timova ne treba vam dodatna motivacija. Oni žele pobedu jer su izgubili poslednje dve utakmice, ali i nama je potreban dobar rezultat".

Mihajlović je u karijeri igrao za Vojvodinu, Crvenu zvezdu, Romu, Sampdoriju, Lacio i Inter. Od 2006. do 2008. godine bio je pomoćni trener u Interu, prošle sezone je vodio Bolonju, a 8. decembra prezueo je Kataniju, sa kojom je potpisao ugovor do juna 2011. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

12 h

Podeli: