Ponedeljak, 15.08.2022.

13:36

Dobre vesti za Srbiju – Avramović nije otpao za Evrobasket

Srpski košarkaš Aleksa Avramović možda ne propusti Evropsko prvenstvo u košarci.

Izvor: LN

Dobre vesti za Srbiju – Avramović nije otpao za Evrobasket
photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Selektor "orlova" Svetislav Pešić potvrdio je da je Avramović povređen, ali ne i da je potpuno otpisan sa Evrobasketa.

Pešić je govorio o svim igračima koji su bili pozvani, ali su iz raznih razloga otpali sa spiska.

"Marjanović se povredio na utakmici protiv Letonije i još je u oporavku. Bogdanović, manje-više poznato je. On je operisan, ali dolazi i posećuje ekipu.
Prva faza je prošla dosta dobro. Sto posto je ostvareno ono što smo planirali i zbog toga je i organizovano, da se radi na poboljšanju nekih stvari. Većina od 22 kandidata nije igrala u prozoru za reprezentaciju, neki su otkazivali zbog povreda, neki zbog premorenosti, a neki zbog privatnih razloga. NBA klubovi su otkazali Pokuševskog i Jovića, Smailagić je imao operaciju koja je dosta dobro prošla. On je došao onoliko koliko jedan igrač posle operacije može da bude pripremljen, a u dogovoru sa trenerskim stafom Partizana da on nastavi da radi i da vidimo",
rekao je Pešić.

Pešić je otkrio da je bek crno-belih obnovio povredu, ali da šansa za Evrobasket postoji.

"Iako vidimo da je sve ovo blizu i nije blizu. To isto važi za Avramovića koji je obnovio povredu, pa se to smirilo, međutim opet ju je obnovio. Videćemo. U subotu u Nemačkoj će se ponovo odraditi taj snimak. On je jedan krasan momak sa sjajnim stavom za reprezentaciju. Povreda je desne ruke. On je sa takvom rukom igrao i protiv Belgije. Na njega i dalje računamo, videćemo kako će to biti", dodao je Kari.

Konferencija je u toku i možete je pratiti OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

20 h

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: