Petak, 19.07.2019.

14:25

Firma Serhija Ramosa kažnjena zbog nelegalne seče drveća

Španska kompanija "Aguilena de Inversiones SA", u vlasništvu kapitena Real Madrida Serhija Ramosa, kažnjena je sa 250.000 evra zbog nelegalne seče drveća.

Izvor: B92

Firma Serhija Ramosa kažnjena zbog nelegalne seče drveća
Photo by David Ramos/Getty Images

Firma koja se bavi nekretninama isekla je najmanje 60 stabala, starih i preko 100 godina, zbog čega je sud u Madridu naložio kompaniji da gradskom veću uruči na raspolaganje drveće za sadnju.

Potez Ramosove kompanije je veoma ozbiljno kršenje zakona o zaštiti i unapredjenju u Madridu i zato je dobila dosije o sankcionisanju.

Postupak je otvoren od januara nakon što je posečeno između 60 i 90 drveća različitih vrsta kao što su borovi, topole, hrastovi, masline.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

20 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: