Ponedeljak, 15.07.2019.

12:07

Jaka Blažič se vraća u ABA ligu

Slovenački košarkaš Jaka Blažič postaće novi košarkaš KK Cedevita Olimpije, piše košarkaški portal Sportando.

Izvor: SN

Jaka Blažič se vraća u ABA ligu
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Novoformirani tim u ABA ligi, Cedevita Olimpija, ne krije velike ambicije u novoj sezoni i posle Krampelja i Murića odlučili su se da u svoje redove dovedu i Jaku Blažiča.

Jaka je već igrao za Olimpiju od 2011. do 2013. godine, nakon čega je nastupao za Crvenu zvezdu, Baskoniju, Andoru i Barselonu. Blažič je za katalonski klub prošle sezone u 25 evroligaških nastupa imao prosek od 5.2 poena i 2.3 skoka na utakmici.

Finansijski detalji i dužina Jakinog ugovora još uvek nisu objavljeni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

22 h

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: