Ponedeljak, 22.04.2019.

15:03

Dibala ostaje u Juventusu

Napadač Juventusa Paulo Dibala po svemu sudeći će i naredne sezone nositi dres prvaka Italije.

Izvor: B92, Beta

Dibala ostaje u Juventusu
Photo by Tullio M. Puglia/Getty Images

Juventus je proteklog vikenda obezbedio osvajanje novog Skudeta, a Argentinac je ove sezone poprilično bio u senci zvezde tima Kristijana Ronalda.

Ipak, sportski direktor Stare dame, Fabio Paratiči, naveo je da očekuje da Dibala u naredne sezone predvodi navalu Juventusa, bez obzira što ima nekoliko ponuda.

"Naravno da će Dibala ostati. On je fudbaler Juventusa i očigledno je da će i dalje biti naš igrač", rekao je Paratiči italijanskim medijima.

Interesovanje za Dibalu su pokazali Inter i Mančester junajted.

Po rečima Paratičija, ljudi potcenjuju podvig Juventusa i tek će za nekoliko godina shvatiti šta je taj klub zapravo postigao.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

15 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

23 h

Podeli: