Ponedeljak, 17.07.2017.

15:35

KK Crvena zvezda – kako bez Dejana Radonjića?

Veliki broj navijača Crvene zvezde verovao je u novu istorijsku godinu, istovremeno se pribojavajući šta bi moglo da usledi na Malom Kalemegdanu.

Izvor: B92

KK Crvena zvezda – kako bez Dejana Radonjića?
Foto: StarSport

I, tako je i bilo – u oba slučaja. Crvena zvezda osvojila je drugu triplu krunu u poslednje tri sezone, da bi koliko narednog dana krenuo da se događa, pogotovo kada je srpski sport u pitanju, neminovno.

Na sportskim portalima širom Evrope redom su počele da se pojavljuju vesti da određeni velikani sa Starog kontinenta žele najbolje igrače srpskog i regionalnog šampiona.

A kako i ne bi? Momci Dejana Radonjića su u jednom trenutku bili najmoćnija ekipa kontinenta, priredivši pravo novogodišnje 'ludilo' svim ljubiteljima košarke. Redom su padali madridski Real, tada aktuelni prvak Evrope moskovski CSKA, onda i Žalgiris, Fenerbahče i Makabi, odnosno za kraj Baskonija i Panatinaikos.

Istovremeno, Zvezda je dominirala u ABA ligi, osvojen je i još jedan Kup Radivoja Koraća, ali je ipak najimpozantnije bilo to što je na svakom novom meču 'iskakao' neki novi pojedinac, uvek stavljajući tim i, pre svega, cilj – na prvo mesto.

Više u temi našeg Nemanje Đorđevića KK Crvena zvezda – kako bez Dejana Radonjića?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

20 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: