Ponedeljak, 27.03.2017.

16:45

Kolman: Pobedićemo i bez Bejla u Beogradu

Selektor Velsa Kris Kolman uveren je da će nadoknaditi odsustvo najboljeg fudbalera Gereta Bejla i pobediti na gostovanju Srbiju u kvalifikacijama za Mundijal.

Izvor: SM

Kolman: Pobedićemo i bez Bejla u Beogradu
Getty Images

Bejl je protiv Irske u Dablinu (0:0) zaradio drugi žuti karton u kvalifikacijama zbog čega neće igrati u Beogradu u junu, kao i Nil Tejlor zbog isključenja na istom meču.

"Izostanak Bejla biće veliki hendikep za nas. Moraćemo da pronađemo drugi put ka pobedi i siguran sam da hoćemo. Imali smo dosta problema u ovim kvalifikacijama, Remzi je samo dva puta igrao, a i Alen je propuštao utakmice. Ipak, na našem maksimumu možemo da pobedimo svakog", rekao je Kolman.

Velšani posle petog kola D grupe kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. imaju sedam bodova, koliko i Austrija, četiri boda manje od lidera Srbije i Republike Irske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

73 Komentari

Možda vas zanima

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

18 h

Podeli: