Sreda, 19.06.2019.

10:37

Dobra vest za ljubitelje Marvelovih likova: "Diznilend" se proširuje sledeće godine

Projekat u vrednosti od 14 miliona dolara digao je prašinu.

Izvor: B92

Dobra vest za ljubitelje Marvelovih likova:
Foto: gettyimages/Allen J. Schaben

Prašina se još nije slegla nakon poslednjeg velikog projekta kompanije "Volt Dizni" - Star Wars: Galaxy’s Edg, a "Diznilend rezort" već uveliko radi na svojoj narednoj platformi.

Najavljujući novitete u kalifornijskom avanturističkom parku, zasnovanom na superherojima Marvelovih stripova i filmova, objavljeno je i da je grad Anahejm odobrio nekoliko građevinskih dozvola za nove projekte, prenosi LA tajms.

Deo radova koji je odobren procenjen je na 14 miliona dolara i – to je tek početak!
Iz "Diznija", koji je kupio "Marvel carstvo" 2009. godine za 4 milijarde dolara, nisu želeli da iznose detalje o odobrenom radovima, kao ni o atrakcijama koje pripremaju, ali su rešili da zagolicaju maštu javnosti jednim detaljem - nova postavka sadržaće interaktivnu spajdermen vožnju.
U perspektivi možemo očekivati ekspanziju Marvelovih atrakcija, jer su u planu još tri projekta na nekoliko svetskih lokacija: "Volt Dizni Studios Park" u Parizu 2020. godine, "Epkot park" na Floridi 2021. i "Hong Kong Diznilend" 2023. godine.
Trenutno je na tapetu rušenje "Bags lenda", kako bi se napravilo mesta za novu zemlju superheroja.

Svi željno iščekuju više detalja o novom carstvu, a o kojima će biti reči na "Diznijevoj" proslavi D23, planiranoj za 23. avgust.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

23 h

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: