Kultura

Utorak, 31.05.2011.

14:38

"Festivalito" 3. juna na brodu Lađa

Manekeni Bigza i ove godine predstavljaju „Festivalito“, najmanji putujući festival koji već treću godinu za redom promoviše bendove okupljene oko Bigza, organizacije Manekeni Bigza, istoimenog internet portala, i online etikete „Neetiketa“.

Izvor: PR

Default images

„Neetiketa“ je od početka godine objavila devet izdanja, singlove, EP-ijeve i cela LP albumska izdanja domaćih bendova.

Sve snimke mozete preuzeti ovde.

Na ovogodišnjem „Festivalitu“ nastupiće pet bendova i izvođača: Dž!Dž!, The Branka, MC sajsi, Marko Aleksandar Gajić – MAG i Polyester Shock.
Letnji festival će se održati 3. juna u klubu Lađa, koji se nalazi na prvom splavu sa desne strane Brankovog mosta, nekadašnjem Olimpiku.

Svi zainteresovani mogu pronaći karte u pretprodaji po ceni od 200 dinara i to u samoj zgradi Bigz-a, u jazz klubu Čekaonica, koji se nalazi na sedmom i po spratu zgrade.

Karte će na dan koncerta koštati 300 dinara.

Manekeni Bigza putem ovog festivala i nizom drugih aktivnosti, nastoje da muzičku aktuelnost predstave publici svih generacija i smanje taj jaz koji se stvara između realnog stvaralaštva i fabrikacije, pomažući izvođačima da na što lakši način stignu do slušalaca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

20 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: