Kultura

Četvrtak, 08.10.2015.

15:40

Premijera domaćeg filma Panama u Sava centru

Panama, prvi dugometražni igrani film Pavla Vučkovića imaće domaće premijeru u sredu 21. oktobra u Sava centru sa početkom u 20:30.

Izvor: B92

Default images

Producentska kuća Collapse Films i mlada ekipa koja je učestvovala u realizaciji filma, donosi ljubavnu priču u kojoj se emocije ne pokaziju, a glavni junaci zaziru od iskrenosti jer tako nalaže moderno informatičko društvo.

Glavni junak filma Panama je Jovan (Slaven Došlo), koji se, između ostalih devojaka, viđa i sa Majom (Jovana Stojiljković). Odnos sa njom ga u početku ne zanima, ona mu deluje neiskusno i naivno. Međutim, postepeno, njeno ambivalentno ponašanje počinje da ga intrigira. Prateći video snimke i tragove sa interneta, Jovan otkriva Majin paralelni život, upliće se u sopstvenu igru laži i ljubomore. Jovan gubi sebe, očajnički pokušavajući da otkrije ko je zapravo Maja. Jovan gubi sebe, očajnički pokušavajući da otkrije ko je zapravo Maja.

Glavne uloge u filmu tumače Slaven Došlo, Jovana Stojiljković, Miloš Pjevač, Tamara Dragićević, Jelisaveta Orašanin. U ostalim ulogama svoj doprinos filmu dali su i Nebojša Milovanović, Aleksandar Đurica, Branka Pujić, Andrija Daničić…

Karte za premijeru ostvarenja Panama 21. oktobra sa početkom u 20:30h nalaze se od danas u prodaji na blagajni Sava centra. Cena ulaznice za premijeru iznosi 250 dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

20 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: