Ponedeljak, 21.07.2014.

09:28

Napadnut novinar Bete

Na novinara agencije Beta Živka Perišića u Gornjem Milanovcu uz uvrede i pretnje fizički nasrnuo Mileta Trišić (69),predsednik Mesne zajednice u selu Zagrađe.

Izvor: Beta

Default images

Trišić je nasrnuo fizički na Perišića 18. jula ispred pijace u Gornjem Milanovcu, posle čega je on obavestio policiju.

Novinar Bete je 15. januara ove godine preneo izjavu direktora Elektrodstribucijhe u Lazarevcu Veselina Šiljegovića, da je u decembru Trišić optužen zbog kradje struje u dužem veremenskom periodu, jer je u svojoj kući kablom zaobišao strujomer.

Trišiću je zbog toga isključena struja, odredjeno je da plati prosek od preko 200.000 dinara na osnovu utvrdjenog tarifnog sistema i da se strujomer postavi na eleketrični stub kako ne bi mogao da ima kontakt, objasnio je tada Šiljegović.

U decembru je Elektrodistribucija zbog kradje struje protiv njega podnela tuzbu Osnovnom sudu u Čačku.

Trišić je dugo godina predsednik Mesne zajednice u Zagradju i donedavno je bio direktor Trgovinskog preduzeća "Proleter" u Gornjem Milanovcu.

Na ovakvo njegovo ponašanje policija je brzo reagovala i o svemu je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Gornjem Milanovcu, kao i novinarska udruženja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

10 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

15 h

Podeli: