Četvrtak, 27.02.2014.

07:26

Noć u BG: Dva udesa i tuča

Tokom noći u Beogradu dve osobe su povređene u tuči, a četiri lica zadobila su povrede u dva saobraćajna udesa, izjavila je jutros Tanjugu Nada Macura.

Izvor: Tanjug

Default images

Muškarac star oko 37 godina je u tuči oko 20.40 časova u Padinskoj Skeli 94 zadobio povredu nožem, posekotinu u predelu levog obraza dužine dva centimetra, rekla je portparol Hitne pomoći.

Tom prilikom i mladić star 26 godina zadobio je povredu desne podlaktice, istakla je Macura i dodala da su povređeni prevezeni na VMA.

Tri osobe su povređene u saobraćajnom udesu koji se dogodio oko 20.20 časova na raskrsnici ulica Bulevar Kralja Aleksandra i Beogradska, rekla je portparol Hitne pomoći.

Mladić star oko 23 godine, vozač, zadobio je povredu vrata, devojka stara 18 godina povrede glave i vrata, a muškarac star 33 godine, vozač, povredu slabinskog dela leđa, navela je Macura i dodala da su sve troje prevezeni na VMA.

Ženska osoba stara oko 26 godina je u udesu oko 19.45 časova na raskrsnici ulica Ustanička i Vojislava Ilića zadobila povredu vrata, ali je odbila prevoz u bolnicu, rekla je Macura.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 116 intervencija od kojih 16 na javnim mestima, a za protekla 24 sata ukupno 248 intervencija od kojih 68 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Lekarima su se od hroničnih bolesnika najčešće obraćali srčani sa bolom u grudima i astmatičari sa simptomom gušenja, dodala je Macura.

Portparol Hitne pomoći je savetovala umerenost u svemu, polučasovne šetnje, uzimanje toplih napitaka i vitamina, kontrolu krvne slike, nošenje adekvatne odeće i bočice sa vodom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

8 h

Podeli: