Biro u petak o navijačima

Biro za koordinaciju službi bezbednosti održaće u petak sastanak o navijačima i "dilerima koji drže stadione", nezvanično saznaje B92.

Izvor: B92

Utorak, 05.11.2013.

14:56

Default images

Telo koje čine najviši predstavnici države, pravosuđa i službi bezbednosti zakazalo je sednicu kako bi razmotrilo aktuelnu bezbednosnu situaciju u zemlji.

Kako saznajemo, na sednici će biti reči o navijačkim grupama i o neredima između navijačkih frakcija koji su izbili na Marakani, kao i o tržištu narkotika i o borbi protiv trgovaca narkoticima koji, prema našem izvoru - "drže stadione“.

Na sednici će se razmatrati i događaji na severu Kosova i neredi koji su izbili tokom izbora, ali i pitanje korišćenja i zloupotrebe rotacionih svetala na automobilima.

Podsetimo, dva dana nakon sukoba navijača "Zabranjenih" i "Alkatraza" na stadionu Marakana, sinoć je u Železniku upucan Alen Kostić, jedan od najpoznatijih navijača Partizana iz grupe "Zabranjeni".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: