BiH: Pronađeno skladište oružja

U ataru sela Ždralovići, između Bugojna i Donjeg Vakufa, pronađeno je sklonište sa većom količinom minskoeksplozivnih sredstava i oružja.

Izvor: B92

Utorak, 31.08.2010.

17:04

Default images

Sklonište su pronašli pripadnici Federalne uprave policije i Ministarstva unutrašnjih poslova Srednjobosanskog kantona u BiH.

Kako su preneli lokalni mediji, pronađeno oružje i eksplozivna sredstva potiču od osoba koje se sumnjiče za krivična dela terorizma.

Deo eksploziva uništen je na mestu pronalaska. Pojačana aktivnost policije usledila je nakon terorističkog napada na Policijsku stanicu Bugojno, 27. juna, kada je ubijen policajac Tarik Ljubuškić, a šest osoba je povređeno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: