Gojkovićeva ostaje u SRS-u

Gradonačelnica Novog Sada Maja Gojković izjavila da je "danas i dalje član" Srpske radikalne stranke.

Izvor: B92

Ponedeljak, 05.11.2007.

21:39

Default images

Gojkovićeva je za televiziju Enter po povratku iz Švajcarske rekla da trenutno obavlja posao gradonačelnika i ne razmišlja o političkim ratovima koji se vode oko nje i njoj iza leđa. Istovremeno, ona je dematovala da će se kandidovati na predstojećim izborima za predsednika Srbije.

"Mislim da taj neko ko plasira dezinfermacije o meni to radi zato što se približavaju izbori. Čim se približavaju izbori, potrebno je napraviti velike dezinformacije i pometnju među glavnim izbornim takmacima. Ja mislim da prvo dolaze predsednički izbori, a ja se definitivno ne kandidujem za predsednika", kazala je Gojkovićeva.

Dodala da ne zna zašto je toliko intresantna, ona je kazala i da ne zna ko je plasirao vest da je izasla iz radikalne stranke i formirala drugu.

"Moje političke ambicije su potpuno u drugom pravcu", kazala je ona.

Odgovarajući na pitanje da li će i "sutra" biti član SRS-a Maja Gojković, koja je jedan od osnivača te stranke, rekla je kako niko od nas ne zna šta će biti sutra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: