Petak, 06.01.2023.

19:40

KFOR odgovorio na zahtev Srbije za povratak srpskih snaga na KiM

KFOR odgovorio na zahtev Srbije za povratak pripadnika Vojske Srbije na KiM.

Izvor: Novosti

KFOR odgovorio na zahtev Srbije za povratak srpskih snaga na KiM
Foto: Ministarstvo odbrane

Predstavnici Komisije za sprovođenje Vojnotehničkog sporazuma Generalštaba Vojske Srbije preuzeli su na Badnje veče, u 19.00 časova, na administrativnom prelazu Merdare od predstavnika KFOR-a odgovor na zahtev za povratak do 1.000 pripadnika Vojske Srbije i policije Republike Srbije na prostor Autonomne pokrajine Kosovo i Metohija.

Ministarstvo odbrane je navedeni dokument dostavilo Kabinetu predsednika Republike i vrhovnog komandanta Vojske Srbije Aleksandra Vučića radi upoznavanja predsednika sa sadržajem odgovora KFOR-a, navodi se u saopštenju Ministarstva odbrane.

Iz Kabineta predsednika je potvrdjen prijem dokumenta i rečeno je da će predsednik čim dođe sa Hilandara biti upoznat sa sadržajem istog.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

8 h

Podeli: