80 migranata pronađeno u kamionu

Policija Severne Makedonije saopštila je danas da je u jednom kamionu pronašla 80 migranata i uhapsila vozača.

Izvor: B92

Nedelja, 16.08.2020.

13:43

80 migranata pronađeno u kamionu
EPA-EFE/ERDEM SAHIN

Ta grupa migranta je nađena u kamionu "mercedes", koji je policija zaustavila juče u 9.30 na regionalnom putu Negotino - Gradsko u centralnom delu zemlje.

Odmah po zaustavljanju 20-godišnji vozač je pobegao, ali je ubrzo pronađen i priveden, navodi se u policijskom saopštenju.

U teretnom delu kamiona pronađeno je 79 migraanata iz Pakistana i jedan iz Eritreje, koji su sada smešteni u Prihvatni tranzitni centar "Vinojug" u Đevđeliji, odakle će biti vraćeni u Grčku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: