Ponedeljak, 21.10.2019.

20:23

U Srbiju stiže nov ambasador SAD

Dolazak novog američkog ambsadora u Srbiji Entonija Godfrija očekuje se tokom ove nedelje pošto je "nedavno položio zakletvu" kao sledeći ambasador SAD.

Izvor: Beta

U Srbiju stiže nov ambasador SAD
Ilustracija: Getty images/ Maja Hitij

Kako je prenela američka ambasada na svom Tviter nalogu, "Njegov dolazak očekujemo u toku ove nedelje i radujemo se prilici da mu poželimo dobrodošlicu u Beogradu gde će služiti svoj mandat nakon uručenja akreditiva predsedniku Srbije.", navodi se u Tviter poruci.

Entoni Godfri, koji će na čelu Ambasade SAD u Beogradu zameniti Kajla Skota, profesionalni je diplomata gotovo četiri decenije, a prethodne četiri godine službovao je u Moskvi. Najviše vremena u dosadašnjoj karijeri proveo je baveći se pitanjima Bliskog istoka, Turske i Evroazije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

20 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: