Subota, 24.11.2018.

08:14

Novosti: Britanci režirali desant Albanaca na sever

Priština je dovela našu južnu pokrajinu na ivicu rata ponovnim upadom ROSU u severnu Kosovsku Mitrovicu, pišu "Večernje novosti".

Izvor: Tanjug

Novosti: Britanci režirali desant Albanaca na sever
Ilustracija: Thinkstock

Priština je time počela da sprovodi najmračniji scenario na koji su srpske bezbednosne službe upozoravale mesecima, navode "Novosti"..

Kako piše list, taj scenario podrazumeva da Albanci, uz pomoć moćnih saveznika, pripremaju ratničku strategiju otimanja severa Kosova i Metohije i izazivanja destabilizacije za koju bi bili optuženi Srbi i Beograd.

Za ovaj podmukli plan, lideri kosovskih Albanaca, prema nezvaničnim informacijama, imaju podršku pre svega ambasade Velike Britanije, ali i SAD u Prištini, sa kojima su na direktnoj vezi i za koje postoje sumnje da iza kulisa "diriguju" ovom akcijom Prištine koja, uz drastično podizanje taksa na robu iz centralne Srbije, ugrožava naš narod i južno i severno od Ibra, pišu "Večernje novosti".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

20 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: