Utorak, 17.04.2018.

14:47

Aranđelovac: Ušle u stan da gataju, ukrale 13.000 evra

Pripadnici MUP-a u Aranđelovcu uhapsili su S. M. (26) sa područja opštine Loznica, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo prevara.

Izvor: Tanjug

Aranđelovac: Ušle u stan da gataju, ukrale 13.000 evra
Foto: Freeimages.com

Postoje osnovi sumnje da su S. M. i još jedna osoba, za kojom policija intenzivno traga, u oktobru 2017. godine pozvonile na vrata stana 55-godišnje Aranđelovčanke, nudeći da pogleda robu koju prodaju.

Nakon što su ušle u stan, kako se sumnja, oštećenoj su ponudili da gataju i zatražile da donese novac, a potom su joj, iskoristivši njenu nesmotrenost, iz torbice uzeli više od 13.000 evra.

S. M. je određeno zadržavanje do 48 sati i ona će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedena Osnovnom javnom tužilaštvu u Aranđelovcu, saopštila je Policijska uprava Kragujevac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

20 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: