Vučić: Verujem da sam izabrao tim koji...

Mandatar Aleksandar Vučić poručio je, predstavljajući kandidate za ministre, da veruje da je izabrao tim koji će biti spreman da ostvari sve zacrtane ciljeve.

Izvor: B92

Utorak, 09.08.2016.

20:52

Vučić: Verujem da sam izabrao tim koji...
Tanjug

Vučić je, obraćajući se poslanicima nakon gotovo šest sati predstavljanja programa buduće vlade, rekao da je spreman da menja svakoga ko na tom putu posustane i ko ne ispuni očekivanja.

"Građani Srbije su na izborima pokazali da veruju u to, ovi ljudi pred vama veruju, ja verujem", poručio je Vučić i pozvao građane i poslanike da mu se pridruže u ostvarenju plana.

Vučić je rekao i da su građani na izborima pokazali da veruju u politiku ozbiljnosti, odgovornosti, samopregora, marljivosti i posvećenog rada.

"Verujem u ove ljude, verujem u bolju i pristojniju Srbiju", rekao je Vučić.

On je zahvalio svim poslanicima koji nisu deo vladajuće većine, a koji su u skupštinskoj sali sedeli šest sati i slušali ekspoze, navodeći da to govori da postoji međusobno poštovanje.

"Naš je posao da poštujemo razlike i drugačija mišljenja, ali nećemo odstupati od svojih stavova i ciljeva, za koje smo sigurni da Srbiju i građane vode u bolju budućnost. Živela bolja i pristojnija Srbija", poručio je Vučić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: