Dvostruko ubistvo u Novom Sadu

Izvor: B92

Petak, 28.02.2003.

21:54

Default images

Danko Milinović iz Temerina i Miodrag Surduković iz Beograda ubijeni su jutros oko 10 sati u novosadskom kafiću "Cepelin". Ovo je drugo ubistvo u Novom Sadu u poslednje dve nedelje, a tokom noći između srede i četvrtka u policiju je privedeno i nekoliko osoba zbog otmice, javlja dopisnik Radija B92 Dragan Gmizić.

Dežurni istražni sudija Zlata Rodić – Knežević, koja izvršila uviđaj, rekla je da postoji mogućnost da su se žrtve i napadači poznavali. Ona je potvrdila da su u ubistvu učestvovala dva nepoznata napadača, koji su se nakon pucnjave udaljili u nepoznatom pravcu i za kojima se traga.  Gradonačelnik Novog Sada Borislav Novaković je rekao da se ovo ubistvo ne može dovesti u vezu sa nekim od skorašnjih događaja, ali da ovaj incident nije slučajnost, već se može prepoznati trend i tendencija. "Upravo zbog toga što naslućujem da ovo može biti samo uvod u žešće okršaje i više takvih delikata, mislim da treba razgovarati potpuno otvoreno i predočiti istinu", rekao je Novaković.

U Novom Sadu je nedavno izvršeno još jedno ubistvo u kome je poginuo telohranitelj jednog od "žestokih" momaka, Nenada Opačića. Tokom noći između srede i četvrtka novosadska policija je privela Opačića i nekoliko njegovih saradnika, koji su, prema saopštenju, oteli navodnog ubicu Opačićevog telohranitelja. Ove događaje sa poslednjim ubistvima niko nije želeo da dovodi u vezu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: