Četvrtak, 27.01.2022.

09:40

Vojnici ubili 27 krijumčara droge

Jordanska vojska saopštila je danas da su vojnici ubili 27 osoba osumnjičenih za krijumčarenje droge.

Izvor: Tanjug

Vojnici ubili 27 krijumčara droge

Oni su, kako se navodi, pokušali da uđu u zemlju iz susedne Sirije.

Kako je objavljeno na sajtu jordanske vojske, nekoliko osoba je ranjeno u odvojenim akcijama kojima su osujećeni pokušaji krijumčarenja droge u Jordan iz Sirije, a zaplenjene su velike količine narkotika, prenosi AP.

Vojska je istakla da će odlučno nastaviti da se bori protiv svakog pokušaja šverca i da štiti granice.

Ranije ovog meseca vojska Jordana je saopštila da je jedan oficir ubijen u pucnjavi sa krijumčarima duž duge granice sa Sirijom.

U Jordanu se nalazi više od 650.000 izbeglica iz Sirije, koje su pobegle od gradjanskog rata koji tamo besni više od decenije.

U septembru su sirijski i jordanski zvaničnici razgovarali o bezbednosti granica nakon što su snage sirijske vlade zauzele područja duž granice koja su držali pobunjenici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: