Pajčinova i Kapisoda nađeni mrtvi

Pop pevačica Ksenija Pajčin i maneken Filip Kapisoda pronađeni mrtvi u stanu na Voždovcu. Najverovatnije reč o ubistvu i samoubistvu.

Izvor: B92

Utorak, 16.03.2010.

19:39

Default images

Tela Ksenije Pajčin (33) i Filipa Kapisode (23) sa prostrelnim ranama pronašla je majka pevačice u svom stanu u Nikšićkoj ulici. U MUP-u su naveli da je istraga u toku, ali da je najverovatnije reč o ubistvu i samoubistvu. Prema prvim dostupnim informacijama, Kapisoda pucao u Pajčinovu, a potom izvršio samoubistvo.

O tome svedoči i činjenica da je pored njegovog tela pronađen pištolj i prostrelna rana u potiljku. Tragedija se desila oko 18 časova.
Direktor policije Milorad Veljović rekao je da je uviđaj i dalje u toku.

"Pretpostavke su da je u pitanju ubistvo i samoubistvo. Potpunije činjenice daćemo tek nakon izvršenog uviđaja i same obdukcije. Po izjavi svodaka, u stanu su se začula i dva pucnja, koja su najverovatnije i bila smrtonosna za ova dva lica", rekao je Veljović.

Ispred zgrade u Nikšićkoj ulici, gde su pronađena tela Kapisode i Pajčinove, okupio se veliki broj komšija, građana i estradnih zvezda.
(B92)
Policija i dalje istražuje motiv ubistva, a detalji će biti poznati posle uviđaja. Tela manekena i estradne zvezde biće prebačena na Institut za sudsku medicinu, gde će biti urađena obdukcija.

Kapisoda i Pajčinova su nedavno imali žučnu raspravu. Komšije kažu da se iz njihovog stana na trećem spratu često čula svađa. Oni tvrde da je Kapisoda razvalio vrata da bi ušao u stan, o čemu je policija bila obaveštena.

Prema nepotvrđenim informacijama, motiv ove tragedije je ljubomora.

Više o Kseniji Pajčin i Filipu Kapisodi možete pročitati i na ostalim stranicama sajta B92..

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

239 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: